En konstig kombo

När man inte ätit på hela dagen för att man mått dåligt. Då blir det en stor och konstig kombo av saker till middag bara för att det ska gå snabbt.


Hej på er!

De senaste 2 dagarna har jag varit lite off. Jag har känt mig helt upp-och-ner. Det blir knas när jag inte sover som jag ska. Mest för att jag inte sover under rätt timmar på dygnet.

Igår blev det inte mycket gjort, jag lade mig i solen på balkongen vid ett och somnade där vid tre i ca 2 1/2 timme. Sen började jag titta på första säsongen av 13 reasons why. Jag har sett den innan men kände att jag behövde refresh mitt minne så att jag kan se säsong 2 sen. Och mycket mer än så gjorde jag inte igår. Men jag somnade väldigt sent.

Idag har jag iaf lyckats tvätta och städa, men mådde sen dåligt. Blev illamående och fick världens huvudvärk som jag var tvungen att sova bort för att tabletter inte hjälpte. Vi hade planerat att gå på Strandhugg idag (musik i tivoliparken) men det fick vi hoppa för att jag sov.

Sen har jag fortsatt se på 13 reasons why, och nu ligger jag här i min säng klockan 4.50 på morgonen, det är ljust ute och jag ska försöka sova. Wish me luck!

Hoppas att ni sover gott nu iaf 🙂

Godnatt! 

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Måste helt klart fortsätta se den serien, har sett tre avsnitt eller så än så länge! Kram
nouw.com/emmaengstrom
tessbjork
tessbjork,
Ja gör det, den är så bra!
nouw.com/tessbjork