En kväll på stranden och en läsning av ett medium


Nu har det blivit dålig uppdatering här igen men det ska det bli ändring på! Jag har nog bara behövt reboota mig själv lite de här dagarna. Jag har inte gjort något speciellt, bara tagit det lugnt. Solat lite, myst med katterna och umgåtts med Ellen.

Igår kväll åkte vi ner till havet med varsin pizza. Jag var så varm hemma och förväntade mig att det skulle vara varmt vid havet också men det var det inte! Det blev faktiskt ganska kallt till slut fast det var runt 20 grader. Det blåste mycket och var ganska höga vågor, men ljuvligt var det! Jag älskar verkligen havet! Jag hoppas bara att jag kan få iallafall en heldag där med sol och bad innan sommaren är slut. Det har ju inte blivit av alls den här sommaren, har bara solat och badat hos päronen.


Idag har det också varit en lugn dag. Vädret är helknas, det är varmt och soligt, blåser, regnar och åskar. Och det är sjukt kvavt! Jag var en sväng i Åhus och fick en läsning av ett medium. Som jag har längtat efter att få gå till henne igen, och nu såg jag till att det blev av! Det blev en väldigt intressant läsning, vill ni att jag berättar om den i ett inlägg?

Ikväll är tanken att jag och Ellen antingen ska åka till Malmö och möta upp Louise och  Erik för lite mat och dricka på en uteservering, eller så stannar vi hemma och går på bio. Det beror lite på Louise och Erik. De är iväg och trodde att de skulle hinna hem till kvällen men vi får se :) Blir det inget Malmö idag så åker vi kanske dit imorgon istället.


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Så underbart, men tokigt med vädret! <3
nouw.com/artibus
tessbjork
tessbjork,
Ja verkligen underbart! 😊
nouw.com/tessbjork
Idamida
Idamida,
Ja, jag vill gärna höra om mediumet! 😃
nouw.com/idamida
tessbjork
tessbjork,
Då ska jag skriva ihop ett inlägg om det sen 😊
nouw.com/tessbjork