En lång dag


Det har varit en lång dag idag. Den började tidigt, eller tidigt för mig iaf. Jag somnade efter 3 inatt och klockan ringde 8.

Mamma hämtade mig vid 9 för att åka till mormor i Norje. I världens tråkigaste väder, bara massa regn hela vägen. Mormor verkade pigg och glad idag iaf! Jag fick 200kr av henne, väldigt välbehövligt! 😊 Vi åt middag där och sen blev det fika. Solen tittade fram ibland och då blev det varmt i hennes uterum, men lika snabbt försvann den bakom molnen igen och sen kom det regn om vartannat. Riktigt Aprilväder!

Vid 14 åkte vi hemåt igen och skulle inom Maxi på vägen. Mamma släppte av mig hos min syster där jag lämnade av lite grejer som vi köpt. Sen gick jag hem till mitt en timme, och följde sen med min syster hem till mamma och pappa. Hon skulle lämna av sin katt som ska bo där i ca 3 veckor.

Vi åt där och lekte med lite elektronik. Efter 20 var det dags att åka hem igen och då följde min syster med mig upp för att hjälpa mig klippa mina katters klor. Jag måste ha någon som håller de små bestarna när jag klipper. Hon gick sen hem till sitt.

Nu har jag precis satt mig i soffan och känner mig jättetrött, jag är inte van vid att vara iväg en hel dag nuförtiden 😄 Det är värsta stormen ute, så jag väntar bara på snö också så har vi fått med varje årstid på en dag! Ska bara ta det lugnt nu tills jag eventuellt somnar här eller lyckas ta mig in till sängen 😊


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Så fantastisk godt ut 😋
nouw.com/norsketankeridanmark
tessbjork
tessbjork,
Ja det var gott! 😊
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hur löjligt gott såg inte det ut?? MUMS <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Yes, det var gott! 😊
nouw.com/tessbjork