En lördagskväll i Ystad


Igår var jag så himla sugen på att hitta på något. Solen sken och det var varmt och jag kände bara att jag måste göra något!

Så jag frågade Ellen och Ezan om de ville ta en roadtrip någonstans. Ezan var upptagen men Ellen var på. Så vi bestämde oss för att åka till Ystad.

Vi kom iväg ganska sent så vi var inte där förrän precis innan 17.


Det första vi gjorde var att gå ner till havet, men herregud vad kallt det var där! Mycket kallare än hemma. Så vi tog ett par bilder bara och gick snabbt mot bilen igen och värmde oss en stund.

Sen ställde vi bilen lite mer centralt och började traska mellan husen på kullerstensgatorna.


Vi såg en del väldigt gamla hus.

Mariakyrkan, torget bakom, och ett par skor hängandes på el ledningen.

Fina dörrar.

Fina små hus!

Och till sist teatern.

Efter ca 2 timmar var vi väldigt frusna båda två och satte oss i bilen igen för att värma oss. Sen åkte vi mot hemmakväll för att köpa lite godis, vidare till Preem för att köpa något att äta (panini), och till slut landade vi i ett ganska konstigt neighbourhood där vårt sista stopp, Cinema 3, låg.

Där såg vi filmen Us. En väldigt speciell film, precis som Get Out (samma regissör), men ändå bra faktiskt! Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva den. Jag blev inte skrämd av den, jag satt liksom inte på helspänn. Där var lite för mycket roliga inslag för att den skulle kännas som en skräckfilm. Men den var ändå bra som sagt!


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

ssandraaf
ssandraaf,
Så mysigt och roligt med en liten roadtrip 😊 och så fina bilder! OCH filmen lät så bra, jag älskar ju skräck/thrillers. Måste se den!
nouw.com/ssandraaf
tessbjork
tessbjork,
Ja det var mysigt! 😊 Ja se den, den var bra!
nouw.com/tessbjork
Ida,
Men så mysigt! Himla fina och härliga bilder 😃
idanilssonphoto.se
tessbjork
tessbjork,
Ja det var det 😊 Tack!
nouw.com/tessbjork