En lugn midsommar

Hej på er! Hoppas ni hade en bra midsommar igår.

Min var sådär till en början. Jag mådde ganska dåligt av min nacke. Jag har inte haft så mycket problem med den senaste tiden men så som det kändes igår har jag inte känt sen jag jobbade på Scan, och långt innan jag slutade dessutom, så det är många år sen. Jag hade inte ont men det känns väldigt obehagligt. Jag blir yr och lite illamående, får ett tryck på vänster sida av ansikte och huvud, och små delar av ansikte/huvud på vänster sida kan domna av (kind och tunga bland annat). Och sen blir jag dessutom väldigt trött, så jag var ganska utslagen igår.

Men efter att ha vilat och tagit smärtstillande, även fast jag inte hade direkt ont (tänkte att det kanske kunde hjälpa ändå), så gick jag bort till Ellen på kvällen där vi hade ett slags knytkalas. Vi käkade middag på vad vi hade hemma helt enkelt.


Och efter ett par timmar där åkte vi ner till havet för att se solnedgången. Och det var en magisk solnedgång! Det var helt vindstilla, inga vågor och bara helt lugnt. Så himla fint! Och vattnet var ju jättevarmt! Jag trodde inte på väderappen när den sa att det var 22 grader i vattnet, men det stämde nog! Så man hade ju faktiskt kunnat bada, men det hade vi inte kläder till plus att det bara var 14 grader i luften så det kändes inte så lockande.


När vi lämnade stranden så tänkte vi åka inom vår farbror och hans fru där vår kusin med familj var och även våra päron. Men på vägen dit så mötte vi mamma och pappa på cykel som var på väg hem, så festen var redan slut. Så då åkte vi hemåt, knäppte några bilder på den fantastiska himlen och satte oss i Ellens soffa för att se lite på tv. Och det tog inte lång tid förrän Ellen somnade så då gick jag hem.


Så det var en väldigt lugn midsommar, men jag är glad att jag inte har vaknat upp trött/bakis idag! 😊


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

juliahjelm
juliahjelm,
Åh vilken trevlig strand!!😍
nouw.com/juliahjelm
tessbjork
tessbjork,
Ja den är fin! 😍
nouw.com/tessbjork
Ida,
Åhh så vackra bilder!! Den stranden :'D Låter som en mysig midsommar trots att den var lugn 😊
idanilssonphoto.se
tessbjork
tessbjork,
Ja det var en bra dag 😊
nouw.com/tessbjork