En rolig/knasig/pinsam historia från en resa del 12

Detta är sista historien från Dominikanska Republiken.

Det var vår sista kväll innan vi skulle åka hem till Sverige. Vi hade förfestat lite på hotellrummet och gjort oss klara för utgång med två av våra inhemska vänner som väntade med sin basbil vid hotellgaten 😝

Jag gick i förväg medan de andra höll på med annat. När jag gick förbi restaurangen, som var stängd, så stod en kille (Rafael) som jobbade där och putsade bestick. Honom pratade vi lite med varje dag när vi var där och åt. Han va så snäll men kunde inte så bra engelska. Jag bestämde mig för att prata en liten stund med honom innan de andra kom.

Tyvärr såg jag att han hade en stor snorkråka i näsan och försökte titta på något annat. Det var inte vad jag ville se min sista kväll i Punta Cana. Vi pratade i runt 5min, och när han sedan sa en grej så flög snorkråkan ut ur näsan på honom. Och i min riktning! Som tur var så hamnade den inte på mig, men det var äckligt nog att den flög iväg sådär. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga eller om jag skulle säga nått, men han hade märkt det själv och bad faktiskt om ursäkt för att den flög ut 😁 Inte så fräscht!

Sedan drog vi ut på vårt sista äventyr i Punta Cana.

Här får ni lite random bilder från resan.

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Loveandtears_
Loveandtears_,
Sååå häärliga bilder😍😍😍
nouw.com/loveandtears_