En spännande timme hos ett medium

Igår var jag återigen hos ett medium. Samma som jag var hos i april. Vill ni läsa om vad hon sa då så kan ni göra det HÄR.

Texten kommer nog bli lite rörig och hoppig och lite upprepande, jag skriver det efter min anteckningar i den ordningen hon sa det till mig. En del grejer kommer jag hålla för mig själv, men det mesta delar jag med mig av. Texten kommer också bli lång, men jag hoppas ni hänger med till slutet för det är där det blir som mest spännande! 😊


Precis som förra gången fick jag välja andar eller mitt liv här och nu. Jag valde andar även denna gången. Hon lägger ändå lite kort under tiden.

Då kom det fram en kvinna, troligtvis samma som förra gången, d.v.s min mammas farmor. Hon dog året efter jag föddes tror jag. Men mediumet (?) lade henne åt sidan en stund och frågade om det var någon speciell jag ville få kontakt med. Jag har inte många i andevärlden, och förra gången kom min morfar fram så då valde jag att få kontakt med min farfar denna gången.

Hon fick då fram att jag har ett beslut jag måste fatta när det gäller jobb. Vad jag vill göra. Och att jag känner en frustration och att jag känner att jag inte kan komma vidare. Men att jag måste veta att jag har många kompetenser och att jag har en förmåga att ha kontakt med människor och har bra intuition.

Hon sa att ju mer jag är hemma desto sämre blir det. Det blir en negativ spiral. Farfar ville knuffa mig framåt. Hon sa att jag behöver möta fler människor och hitta på mer saker. Det viktiga är inte vad jag gör, utan att jag göra något. Jag har en tendens att vända mig inåt och det ska jag inte göra.

Farfar pratade om olika språk. Det kunde finnas en möjlighet där. Han nämnde också medelhavet, men hon trodde inte det var jobbrelaterat. Hon såg också en kurs eller ett föredrag.

Hon nämnde att mitt förra jobb varit stormigt och att det senaste året varit en utdragen process och att jag känner att jag kört fast och tvivlar lite på mig själv, men att jag kan bryta det lätt. Jag behöver fokusera på vad som gör mig glad, vad jag är duktig på och vad som intresserar mig.

Men hon kände också ett litet motstånd i mig. Och att när jag tänker på ett jobb så tänker jag på hur jag önskar att det skulle vara, men att jag inte ska göra det. Jag ska bara låta det vara och känna på.

Jag måste hitta glädjen, ta mer initiativ. Jag söker för specifika jobb och måste bredda min sökning. Hon sa också att jag inte är bunden till denna platsen, utan att hon kan se mig flytta om det skulle behövas.

Hon sa att det spirituella har vuxit och djupnat inom mig detta året, att jag har förändrats och att detta varit en period av reflektion. Hon sa också att jag kan känna av "spirits" men att jag ifrågasätter det, att jag inte vet helt 100 om det verkligen är det jag känt av. Hon sa också att kvinnan (mammas farmor) finns hos mig i lugna situationer, inte när det pågår för mycket.

Farfar och mammas farmor ville lyfta mig, stärka mig och ville att jag skulle se mina kompetenser. Hon kände också att jag är bra på att ta människor, och att jag i princip kan jobba med vad som helst som har med människor att göra. Min intuition kom upp igen. Hon sa att om jag t.ex skulle jobbat i en klädbutik och det kom in någon i affären så skulle jag typ ha förmågan att se och veta vad personen behöver och vill ha.

Hon sa också, precis som förra gången, att jag på sikt skulle kunna hålla på med healing. Hon såg mig arbeta med personal och se grupper, det var naturligt för mig. Och att jag har många kunskaper.Hon fick också känslan av att jag inte varit lika glad senaste tiden och att jag har ett inre tvivel på mig själv. Att kreativitet hjälper, måla skriva o.s.v. Jag ska vara ute i naturen mer, gå promenader för att få in mer glädje och energi.

Hon sa att jag får mycket råd och åsikter från folk omkring mig och att jag har lätt att lyssna på dem. Men jag måste lyssna på vad jag vill och vara ärlig mot mig själv. Jag ska ta in saker jag tycker om, och göra det jag älskar!

Mitt ljus har blivit ljusare sa hon, så det är ju bra :)

Hon sa att jag har viljan till förändring och att jag inte skulle bli förvånad om det blir flytt. Då fick hon upp Malmö. Och hon trodde det var jobb det gällde där.

Troligtvis kommer det bli att en möjlighet leder till nästa som leder till nästa o.s.v, när det gäller jobb. Och allt kommer troligtvis på en gång.

Hon kände ändå ett lugn i mig. Men att det är viktigt att komma i harmoni med min inre känsla och utvecklas mer intuitivt och spirituellt. Och jag ska vara snällare mot mig själv. När hela den här karusellen sätts igång så kommer jag se vad det här året har hjälpt mig.

Sedan såg hon mig i en stökig miljö, typ köpcentrum, i butik eller liknande. att det är ett tillfälligt jobb eller praktik som lyfter mig. Hon såg 6 olika platser, sa att det kan nog vara genom arbetsförmedlingen. Jag skulle inte känna mig besviken om ingen av dem ledde till anställning. Jag kommer växa och få erfarenhet på alla platserna. På en av de platserna kommer det vara mycket konflikter men jag ska inte ge mig in i det. Men jag kunde observera människorna och det var jag duktig på sa hon. Att se hur människor är, deras agenda och att jag är en balans i folks liv. Då såg hon mig balansera grupper, grupper i PR o.s.v. Jag har har naturlig kunskap i det sa hon.

Hon såg en 2-årig utbildning, kombinerad utbildning och praktik med koppling till människor. Men hon såg inte exakt vad det var för utbildning, men den kunde ha administrativa inslag. Malmö dök upp igen där.

Hon sa att det mediala finns inom mig och kan hjälpa mig. I naturen hittar jag det, på en promenad med musik t.ex så balanserar det mig. Att stå 5 min och titta på havet var en bra grej. Om jag är stilla så kan jag höra svar. Och min egna intuition är bra.

Jag ska inte göra mer av det jag gjort jobbmässigt. Ju tydligare jag t.ex är mot arbetsförmedlingen desto lättare blir det. Så jag inte hamnar nånstans där jag inte vill vara. Det är viktigt vad jag vill!

Sen fick hon en bild framför sig. Hon visste inte om det hänt än eller om det kommer hända. Men hon såg mig förbereda något i mitt kök, och mammas farmor var där och kom väldigt nära. Jag kände av att hon var där och tänkte också att hon var där. Jag kan inte minnas att det har hänt så det är kanske något som kommer hända.

Farfar kom sen med entusiasm, hoppade jämfota och slog klackarna i taket! 😂 Han vill att jag se framåt och vara glad.

Det kommer bli kraftfulla förändringar. Känns det bra ska jag inte tveka. Det går snabbare och snabbare så jag ska bara hänga på. I 2-3 år kommer mitt liv förändras.

Sen drog hon ett kort, miracle healing. Det tyckte hon var väldigt kul och spännande. Hon pratade en del om och healing förra gången. Igen kom det här med naturen fram, om medialitet och intuition, att jag känner det tydligt där. I förbifarten nämnde hon kristaller och stenar och pratade om att testa på healing och att det absolut finns potential hos mig när det gäller det.


En del av det hon sa igår sa hon också förra gången, så vi får väl se om det kommer hända sen :) Men jag är nöjd med min läsning, Det hon sa igår stämmer väldigt bra in på mig och jag håller med om allt! 😊


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

annahss
annahss,
Så kul och spännande! Så häftigt hur man kan få kontakt med andra sidan liksom 😃
nouw.com/annahss
tessbjork
tessbjork,
Ja det är verkligen super intressant! 😃
nouw.com/tessbjork