En utekväll i Malmö


Godmorgon!

Nu har jag kommit hem (vid ca 8) med tåget efter en kväll och natt i Malmö. Jag lade mig i sängen för en stund sen så jag kan sova några timmar.

Jag och systern åkte ner till Malmö vid 18.30 igår och mötte upp kusinen på stationen. Sen gick vi hem till henne där hennes sambo precis tagit en powernap när vi kom. Han mådde inte så bra stackaren. Men han var ändå med på vår lilla förfest och gjorde ett tappert försök till att vara med och dricka lite. Men tyvärr fick han stanna hemma när vi skulle ut, han kräkte nog till slut 😕

Vi var på Babel där det var dancehall night. Vi kom dit lite sent för vi hade problem med en taxi som aldrig kom osv.

Jag hade inget leg med mig, trodde lixom inte att jag skulle behöva det (jag tycker att jag är tillräckligt gammal 😂), men när vi anlände till stället så var det tydligen obligatoriskt att visa leg! Så det blev lite tjafs och tjat en stund, sen gick vi in utan att vakterna egentligen sagt att det var ok. Men det var det, de slängde iaf inte ut oss 😂

Det fanns två dansgolv på stället. Jag kan inte riktigt säga vad skillnaden på musiken var på de båda golven egentligen, men vi höll oss mest på det stora dansgolvet.

Det var ganska ok musik, men djn bytte låtar efter ca 1 minut nästan hela tiden, det var inte många hela låtar som spelades. Lite störigt när det kom en låt man verkligen gillade. Och sen var det väldigt mycket snack och grejer i micken också som störde lite 😂 På slutet var det lite tråkig musik tyckte vi, men så är det ju i princip överallt precis innan de stänger. Jag kan nog ändå tänka mig att gå dit igen när de spelar dancehall faktiskt 💃

Efteråt köpte vi mat och gick hem till kusinen igen för att äta. Vid 6 gick jag och systern till stationen för att ta tåget hem och där sov vi hela vägen hem. Vi var så trötta!

Nu är jag också väldigt trött och ska stänga ögonen. Hoppas jag inte råkar sova för länge bara så jag inte kan somna i bra tid ikväll..


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

annahss
annahss,

Dom kör nog oftast lite dåligare och tråkigare musik mot slutet, då brukar folk ändå vara så fulla 😉 haha!! Förstår att ni var trötta när klockan hann bli så mycket!

nouw.com/annahss
tessbjork
tessbjork,
Haha, ja så är det nog! 😄
nouw.com/tessbjork