En väldigt rolig kväll

Godmorgon!
 
Jag vaknade upp bakis för en timme sen, kändes det som. Men jag är inte bakis, jag var nykter igår. Kanske det kändes så för att vi pratade om det när vi skulle hem inatt, att man ibland kan vakna upp och känna sig bakis och hinna få den där ångesten innan man faktiskt fattar att man inte druckit dagen innan. Eller så var det för att jag drömde om nån slags fest där alla var fulla och vissa var höga. Jag var inte full till en början, men blev nog på slutet.
 
Iaf, igår skulle vi ses, alla 5 kusintjejer och kusins fru. Det brukar vara väldigt svårt att bestämma ett datum som alla kan, men den här gången sa någon bara ett datum och alla kunde!  

Tyvärr så hade råttan senare blivit beordrad att jobba på kvällen så hon skulle bli tvungen att lämna 21.30. Och sedan fick kusinhästen förhinder så hon kunde inte komma alls. Och sen hände det en grej för kusin kanin som gjorde att hon inte var säker på om hon skulle komma upp till Kristianstad eller ej.
 

Så det var bara jag, min häst, råttan, och grisen som vi var hos. Men vi hade ju jättekul ändå! Vi har alltid så jävla roligt när vi ses! Det är trams nästan hela tiden och alla tycker det är lika kul för vi har exakt samma humor. 

Kusin kanin bestämde sig för att komma så hon anlände runt 19.30 tror jag. Då hade vi precis varit och hämtat pizza som vi satt och åt. Ett par timmar senare åkte råttan till jobbet och vi andra var kvar till 2.15. Då hade jag och hästen varit där sen 16. Det va så skönt att kunna ses så länge och hinna prata igenom allt för det hinner vi aldrig annars och ofta ska vi kanske dessutom ut och då går det ju inte prata med varandra på det sättet. Vi träffas väldigt sällan allihop. Men det får det bli ändring på tycker jag!  

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer