En vanlig morgon hos familjen Björk 

Guten morgen! Soligt idag också, det uppskattas! 

Jag vaknade av att Honeybooboo tyckte jag skulle gå upp, och då för hon ett jävla liv! Hon ställer sig på bakbenen vid mitt huvud och krafsar på tavlan på väggen bakom och har en massa konstiga ljud för sig, medan jag försöker sova vidare. 

Jag föser bort henne från kuddarna och hon hoppar iväg och för väsen i hallen istället. Efter runt 40sekunder kommer hon tillbaka och gör exakt samma sak igen! Och så kan det hålla på i evigheter tills jag verkligen öppnar mina ögon och visar att jag är vaken. 

Då kan hon lugna ner sig och lägga sig hos mig. Jag fattar inte, vad gör det för skillnad om jag har ögonen stängda eller öppna? Jag ligger ju fortfarande stilla på samma ställe och ger fortfarande inte henne mat som jag vet att hon är ute efter egentligen. 

Vi har legat tillsammans en stund idag iaf. Disco har också varit med. Han tar det oftast mycket lugnare. Men det går inte att ligga så jättelänge, för sen måste Honeybooboo upp och "jobba" igen Varje dag är det likadant! Men hon måste lära sig att man inte alltid kan få som man vill!
Jag känner mig lite mosig i huvudet och täppt i näsan idag. Jag är nog lite småförkyld. Kan vara den där iskalla söndagspromenaden i Stockholm som är skyldig till det hela  

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar