Ett antal timmar senare...


Ojojoj så länge vi var på ikea, nästan 6 timmar! 😳

Jag och min syster var tvungen att göra lite ändringar i mammas ritning av köket 😁 Så vi stod ett bra tag och dividerade om vilken bänkskiva och ugn hon skulle ha och lite annat. När hon sen skulle beställa köket så var det lång väntetid så vi fick gå och äta lunch så länge.

Och såklart är det aldrig bra att gå och äta runt lunchtid när det är packat med folk, men vi gjorde det ändå! Spätta med remouladsås blev det för mig.

Sen gick vi och packade på oss allt annat vi skulle ha. Jag kan säga att jag ska aldrig dit en söndag igen! Jag får panik på allt folk och att man inte kan gå i den takten man vill för att där hela tiden är folk som sölar sig framför en. Jag klarar inte av att känna mig instängd mellan folk 😅 Till slut blev iaf köket beställt och vi kunde åka hem!

Jag fick med mig hem lite ljus, en nötknäckare, några lådor, en burk, klädrullar, en bricka, påslakan och örngott. Eftersom jag är fattig nu och fyller år imorgon så fick jag brickan påslakanen och örngotten i present av mamma 😊

Nu ska jag diska lite, ta en dusch, äta och sen blir det nog en film!

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Jag var på Ikea på en söndag för några år sen, ALDRIG mer igen😅🙈🙈
tessbjork
tessbjork,
Haha nej det var verkligen panik från att vi kom dit till att vi åkte därifrån 😄
nouw.com/tessbjork
johnssons
johnssons,
Kul med lite nytt<3
nouw.com/johnssons
tessbjork
tessbjork,
Ja visst är det!
nouw.com/tessbjork