Ett år sen... 

Hallå hallå!

Ute är det grått, trist och mörkt. Jag känner mig grå, trist och mörk, uttråkad och rastlös och vill att det ska hända nått. En resa hade inte varit fel!

Vi brukar resa minst en gång per år, men i år har det inte blivit av och kommer troligtvis inte bli heller. Men det hade varit väldigt skönt att komma hemifrån ett par veckor och se och tänka på nått annat än det man gör här.

För ett år sen var jag och min häst på Fuerteventura. Vi solade, badade, tog det lugnt, festade, gick ut och dansade, åt massa gott, åkte runt på hela ön och tittade, gick upp för deras högsta berg med fantastisk utsikt, åkte på val-och delfinsafari osv. Det är en blåsig ö men det var skönt ändå.

Hästen var arbetslös och jag var sjukskriven. Hon skulle söka jobb och jag hängde på. Vi skulle vara där i 35 dagar, men när det började närma sig hemfärd så kände vi att vi inte riktigt var klara med ön så vi stannade 2 veckor till. Vi kom hem lagom till jul och det var perfekt! Det var underbart att få va hemifrån så länge! Vi saknade såklart våra katter men vi hade världens bästa kattvakt som gick mellan våra lägenheter och tog hand om dom, så vi var inte oroliga.

Jag bjuder på en video från toppen av berget Pico De La Zarza HÄR

För att se fler bilder från resan klicka HÄR

 

 

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer