Ett utdrag ur vår resedagbok

För några veckor sen blev jag utmanad att svara på en fråga om varför jag började blogga. Svaret på frågan kan ni läsa HÄR.

I det inlägget står iaf lite om att jag och mina kompisar alltid skrivit dagbok när vi är på semester. Och det är inte som vilken dagbok som helst, utan det är mest uppdiktade historier. Det ligger oftast nån sanning bakom det skriver men det mesta är påhittat och lite over dramatic. Jag tänkte att ni skulle få läsa ett utdrag ur dagboken från vår senaste resa. Då var vi på Fuerteventura. Under texten kommer jag skriva vad som är sant och inte. Jag kan säga också att den där vakten i texten såg ut ungefär som Vin Diesel, det var nog hans idol 😁


"På kvällen var det dags för samma visa igen. In på Waikiki bar, blev behandlade som prinsessor, killarna i skinnjackor var där och alla hade krympt igen. DJn spelade dålig musik.

När vi dansat till den ett tag så hörde jag plötsligt något bakom mig! Det var ett glas som gick sönder. Jag kände att jag blev blöt på benet och drog med handen över det. Det var stora glasskärvor i benet! Blodet rann nerför min nätta vad. Till slut började jag känna mig vimmelkantig och skrek "Ring ambulans!" Jag hade förlorat mycket blod. Jag svimmade av och vaknade i Waikikivaktens armar. Han bar mig bort till ambulansen som anlänt och följde med in i den till sjukhuset.

Jag svävade mellan liv och död, vaknade till ett par ggr för att sedan svimma av igen. Jag kunde iaf se att Waikikivakten aldrig lämnade min sida inne på sjukhuset. Det kändes tryggt att ha honom där.

Jag fick några liter blod under natten och blev utskriven precis i gryningen. Då tog waikikivakten mig till havet, där vi tittade på soluppgången och njöt av frukost bestående av varsin protein shake.

Det kunde inte blivit en bättre avslutning på natten och början på dagen. Jag tror det var att jag hade honom där vid min sida när jag var på väg att dö, som gjorde att jag ville stanna kvar på denna jord ❤"


Och nu till sanningen. Vi blev inte behandlade som prinsessor. Men djn spelade faktiskt dålig musik. Ett glas gick sönder bakom mig och jag fick glasskärvor i benet. Jag har ingen nätt vad 😂 Det blödde på benet men det såg jag inte förrän vi kom hem till lägenheten. Jag fick däremot pilla ut glas ur benet även dagen efter. Jag åkte inte ambulans, låg inte på sjukhuset och hade ingen dejt med vakten.

Så i princip allt var påhittat, men det är sånt vi tycker är kul! 😁


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

annahss
annahss,
Men gud vilken rolig grej, hahaa 😃
nouw.com/annahss
tessbjork
tessbjork,
Haha ja det är kul att läsa nått år senare 😁
nouw.com/tessbjork