Ett väldigt bra dygn i Malmö


I torsdags åkte jag och Ellen till Malmö. Vi åkte dit för att se Busy Signal på Babel, och hade egentligen tänkt åka hem igen på natten, men det gick så dåliga tåg och bussar så vi bokade in oss på Quality Hotel The Mill istället. Vi hade samlat ihop tillräckligt med bonus för att få en gratis natt så det blev perfekt!

Ellen jobbade på dagen så vi checkade inte in förrän vid 21, och då såg vi även till att vi fick sen utcheckning dagen efter. Och vi behövde inte betala något för det! :) Vi kollade sen in rummet och gjorde oss klara för att ta oss till Babel.

Dom spelade faktiskt bra musik hela kvällen! Det är första gången det hänt när jag varit där. En del berodde såklart på Busy Signal, men det var bra musik även efter han spelat klart. Så tack Dj:n! :) Klockan 2.00 stängde dom så då gick vi och köpte nattmat som vi sen åt på hotellrummet.

Dagen efter åt vi såklart hotellfrukost. Det var så gott, dom hade bra utbud. Våfflorna var väldigt goda! :) Vid 11 gick vi upp igen och degade i våra sängar till klockan två när vi skulle checka ut.

Utsikt från ett fönster på 13e våningen.

Tanken var att vi skulle vänta på att Louise och Erik (som var iväg) skulle komma hem så att vi kunde hitta på något. Malmöfestivalen började den dagen. Men det tog lång tid innan vi fick svar från dom så vi hängde bara i lobbyn. Ellen jobbade och jag glodde i min telefon.

När dom öppnade i baren gick vi dit istället och beställde te, haha! Där laddade vi också våra telefoner och sen blev vi väldigt hungriga så då gick vi upp till restaurangen precis efter 17 när dom öppnat. Där åt vi vegetarisk pasta med svamp, kronärtskocka, olivtapenade och pecorino. Det var så gott! Vid det laget hade vi fått svar från Louise att dom inte skulle komma hem förrän sent, så vi fick klara oss själva.

Vi gick ner till lobbyn igen och satt där en stund. Sen bestämde vi oss för att ta oss ut i vimlet och gå ner mot hamnen och se solnedgången. Det var så sjukt mycket folk på gatorna, jag klarar verkligen inte av det! Jag får panik av att inte kunna gå så fort som jag vill för att jag har en massa folk framför mig. Så det var väldigt skönt att komma ner till hamnen där det bara var lugnt och stilla. Vi satte oss på en bänk med perfekt utsikt och där satt vi länge. Det var så skönt!

Under tiden hade vår kusin Björn (Louises bror) fått nys om att vi var i Malmö. Så när vi skulle börja röra oss mot hotellet igen kom han och mötte upp oss på sin cykel och följde oss dit. Där skildes vi sen åt, vi hämtade vårt bagage och sen gick vi till stationen och åkte trötta hem.

Det var ett väldigt bra dygn trots att vi mest hängde på hotellet men vi var supernöjda med hotellet och alla i personalen var jättetrevliga :)


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer