F R I Y A Y


Hej på er!

Här har det varit dåligt med inlägg denna veckan, och hela förra veckan också faktiskt. Jag har lusten att posta inlägg men inte riktigt drivet att faktiskt skriva något. Men jag tror det börjar komma tillbaka, och redan senare idag kommer det ett inlägg om Cinque Terre som ni nog inte vill missa!

Idag har jag än så länge städat, tvättat och solat på balkongen. Det var klarblå himmel när jag gick ut men det tog inte lång tid förrän det kom mer och mer moln så det var ju onödigt att jag hade solkräm på mig.

Nu tittar jag på tv och har precis ätit tonfisksallad, det var så gott! Det var längesen jag åt det. Senare tänkte jag gå bort till Skopunkten och se om de har några billiga vita sneakers. Jag har svårt att hitta skor som passar, jag får så lätt skoskav. Skor som kan kännas jättesköna i affären kan jag få gigantiska skav och blåsor av när jag sen använt dem på riktigt.

Jag föreslog middag ute ikväll till Ellen men vår kusin har tydligen bjudit in oss på grillat ikväll så vi åker kanske dit istället. Får se hur det blir. Vad ska ni göra ikväll?


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

amandalarssons
amandalarssons,
Mysigt att bli bjuden på grillat! 😃
nouw.com/amandalarssons
tessbjork
tessbjork,