Färg, kakel, tapeter och nålning

Igår var jag och min häst på nya äventyr. Först på Colorama. Hästen skulle kolla både kakel och färg. Jag har tänkt måla om i mitt kök (grönt) så jag tittade också på färg.

Jag hittade en tapet som var himla fin och jag ville ha den, men tänkte att den passade inte in nånstans. Men hästen sa att jag skulle kunna ha den i sovrummet och i köket. Sovrummet vill jag inte ha den för jag har redan en stor tavla där som jag gillar, men i köket kunde det blivit riktigt snyggt med en sån vägg faktiskt. Men det var nått jag fick fundera vidare på, vill inte förhasta mig

Sen åkte vi vidare till Wallgårds färg. Där tittade vi på samma saker. Den snygga tapeten fanns där också så jag tittade på den en gång till Efter vi varit där tog vi oss till Bosses färg, plockade några färgprover och åkte vidare till Thai vagnen på Härlöv för att beställa mat och käkade det hemma hos mig.

Efter vi ätit var det dags för min kinesiska akupunktur som jag går på varje tisdag. Jag har mest fått behandling för den vänstra delen av nacken och huvudet, och vänstra axeln den senaste tiden. Jag får ont där till och från. Självklart är det länkat till gallan. Var jag än har ont så är det länkat till gallan Jag hade ont i vänstra delen av ryggen också igår. Han satte en nål för det och direkt började det kännas bättre. Även det var länkat till gallblåsan ☺️

När jag kom hem började jag leta efter den fina tapeten jag sett innan på dagen. Jag hade tyvärr inte kollat vad den hette. Men jag tror att jag hittade den till slut!

Snygg tycker jag iaf! Men under tiden jag letade efter denna så dök det också upp många fina fototapeter. Och då blev jag intresserad av det istället och började leta vidare efter såna med skog och djungelmotiv.

Denna från Tapetstore

Dessa från Happywall

Denna från Photowall


Och dom här från Pixers

Vilken ska jag välja? OM jag ska välja nån..

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar