Fast i Toronto


Alltså herregud vilken dag vi haft! Jag ligger nu i en säng på ett hotell i Toronto. Vi har tyvärr inte kommit längre på vår resa.

När vi landade här, ca 17.40 lokal tid, så blev vi ledda av personalen till olika ställen. Ingen verkade ha riktigt koll på var vi egentligen skulle först.

De sa till oss att vi blivit ombokade eftersom vi missat vårt flyg till Trinidad.

När vi till slut hamnade på rätt ställe och vi stått väldigt länge i kö så visade det sig att vi inte alls hade blivit ombokade. De visste fortfarande inte hur vi skulle göra. Så det tog minst en timme där för dem att hitta flyg till Tobago, hotell till oss i Toronto osv. Meal vouchers fixade dem också. Tyvärr fanns inget flyg mot Trinidad eller Tobago idag, utan vi får så snällt vänta tills klockan 23 imorgon! 😳 Och då kommer vi inte till Tobago förrän klockan 11 den 7e. Det är över ett dygn senare än vad som var tänkt! Vi missar en natt i första huset. 

Efter vi fått all info i den disken skulle vi bli eskorterade av en i personalen för att hämta ut våra väskor. Vi väntade först på den personen i ca 30min. Och när han väl kom så var det tyvärr bara 2 i taget som fick följa med honom och hämta sina väskor.

Grisen gick först med en annan man och vi andra satt och väntade. Tiden gick och efter 2 timmar (!) kom han tillbaka. Men utan väska! De kunde inte hitta varken hans eller våra. De visste att de fanns på flygplatsen men de kunde inte hitta dem.

Sjukt trötta och superfrusna var det bara att åka till hotellet istället, äta och slänga sig i bingen! Ungefär 6 timmar efter vi landat...

Imorgon när vi vaknat ska vi ringa och kolla om de hittat våra väskor. Sen får vi se vad vi ska fördriva tiden med.

Nu är klockan 2.15 här och jag håller på att dö av trötthet. Jag måste sova!

Hoppas ni får en bra Söndag där hemma!


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Sandra,
usch vilket kaos hoppas allt löset sig för er 😊
nouw.com/sandrachorsell
tessbjork
tessbjork,
Ja det var en lite trist början på resan, men allt gick bra till slut 😊
nouw.com/tessbjork