Fest, Kulturnatt och Mike Perry


Igår var vi på fest hos Martin i Åsum. Solen sken på kvällen så vi satt faktiskt ute. Han har så fin utsikt mot Hammarsjön från sitt trädäck. Hans grannes katt kom in och hälsade på. Aslan heter han och är så fin och gosig! Jag och Ellen drack Prosecco och Mojitos. Proseccon tyckte vi inte om men våra Mojitos var väldigt goda!


Det var kulturnatt i stan igår, det visste inte jag om att det skulle vara förrän vi var inne i stan på dagen. Mike Perry skulle spela på kvällen, och det visste jag inte om förrän de andra sa det på festen. Så vid tolv åkte vi in till stan och tittade på honom.


Klockan ett var han klar och då gick vi in på O'learys och stannade där tills de stängde klockan två. Sen blev vi medtvingade till efterfest hos en kille som var med hos Martin. Vi ville egentligen bara hem och sova. Och livat var det inte på den festen så vid tre var vi några stycken som åkte hem.

Efter taxin släppt av oss följde jag med Ellen hem och där åt vi upp resterna av våra sallader från pizzerian, som vi köpt innan på dagen, och snackade igenom kvällen.

Såna här kvällar uppskattas alltid, vi har ju väldigt roligt ihop!


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Så himla underbart att kunna sitta ute, det är sommarkänsla! 😃 Åhh Mike Perry är ju så himla bra, så roligt!! <3
nouw.com/emmaengstrom
tessbjork
tessbjork,
Ja verkligen! Ja han är bra! 😊
nouw.com/tessbjork
evelinarou
evelinarou,
tessbjork
tessbjork,
Ja det var en bra kväll! 😊
nouw.com/tessbjork