Festival Latino


I lördags var det festival i Malmö. Festival Latino för att vara exakt. Och vi var där!

Jag och systern åkte ner till Malmö på morgonen till kusinen och hennes sambo för att äta frukost och umgås lite innan festivalen började. Sen blandade vi en balja rum punch och var lite rädda för att vi skulle bli fulla av den, men det slapp vi :)

Efter ett begav vi oss bort till Folkets Park där hela tillställningen höll hus. Karnevaltåget kom runt två och sen var där en liten marknad, mat från olika latinska länder och senare började uppträde med både dans och sång. Det var sjukt varmt och blåste knappt något alls, men det var kul att titta på 😊 Vill ni se videos därifrån så kan ni kolla på min instagram under höjdpunkter.

Vid 17.30 var det paus och vi bestämde oss för att äta något, men hittade tyvärr inget som kändes gott. Det mesta verkade slut på de olika matställena så vi gick till ett kebabställe runt hörnan och tog med oss mat till kusinens lya. Där började sedan vår lilla förfest på balkongen.


Tanken var att vi skulle ut på Moriskan där efterfesten för festivalen skulle hålla hus, men vi kom ut så himla sent (runt 2.30) så det var inte lönt att gå in där för de stängde 3. Vi traskade vidare till Babel istället.

Förra gången vi var på Babel så hade jag inget leg med mig. Det behövs ju aldrig längre, jag är 33 år. Men där behövde man det! Och efter lite tjafs med vakterna så gick vi in ändå och ingen stoppade oss. Jag hade inget leg med mig den här gången heller för vi skulle ju inte till Babel egentligen. Men det blev stopp i kön igen! Jag fick inte komma in. Och det hade ingenting med ålder att göra. Det var bara för att ingen de kollar leg på ska känna sig diskriminerad sa han. Denna gången orkade vi inte tjafsa.

Så vi gick vidare och insåg att det enda stället som stängde 5 var Ètage och dit ville vi egentligen inte. Men vi gick in ändå och hamnade högst upp på loftet där det minsta dansgolvet finns. Där är knökat med folk, finns ingen AC eller fläkt och är extremt jävla varmt. Alla dryper av svett! Men vi stannade där för där är bäst musik. Efter att svettats ut ca 7 liter vätska så gick vi hemåt, tog en dusch och sov i ett par timmar innan det var dags att gå upp igen.


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

sandra,
Åhh så missade jag de :/
www.teamkjellstrm.blogg.se
tessbjork
tessbjork,
Det var en bra festival! 😊
nouw.com/tessbjork