Fint väder och arbetsintervju


Vilket fint väder vi hade i Kristianstad i torsdags! Och ännu bättre var det vid havet i Åhus dit jag åkte samma dag för en arbetsintervju.

Jag såg till att ta en lite tidigare buss dit för att kunna mysa i solen innan intervjun.

När jag kom dit gick jag direkt till bryggan. Där höll dom på att bygga de nya lägenheterna och väsnas en hel del men det störde mig faktiskt inte, jag var bara glad att jag fick vara i solen vid havet!

Jag satte mig på en bänk där och njöt i ca 40 min innan det var dags att gå bort mot intervjun. Jag har bara varit på chilla jobbintervjuer genom åren, men den här tog helt klart priset i chillhet. Det tog endast 5 minuter och han ställde inte så många frågor. Han berättade mest om hur det går till där, vad lönen var, vilka tider de jobbar osv. Skönt haha! Han skulle intervjua några till efter mig så jag har inte fått något svar än.

Eftersom intervjun gick så snabbt så hade jag tid för att gå tillbaka till bryggan och sätta mig där igen en stund innan bussen kom. Det var lite kyligt i luften men solen var jättevarm och det var nästan helt vindstilla. Det kändes faktiskt som tidig vår.

När jag var hemma i Kristianstad igen så gick jag genom Tivoliparken i solnedgången och det var så fint även där! I mean, just look at it!

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
ÄLSKAR såna promenader 🌞
nouw.com/jenniesh
seagullcrying
seagullcrying,
Gud så vackert
nouw.com/seagullcrying