För och nackdelar med att blogga på nouw


Jag ser ofta folk fråga i olika bloggrupper på Facebook om hur det är att blogga på nouw och de vill gärna ha för och nackdelar, så nu tänkte jag dela med mig av vad jag tycker är bra och mindre bra med att blogga här på nouw.


Fördelar

Det finns en app att blogga från. Vad jag förstått så är det inte alla portaler som har det (?). Appen är dessutom väldigt enkel. Jag bloggar alltid från appen om jag inte ska göra ett långt inlägg med många bilder.

Att designa sin blogg gör man väldigt enkelt med drag and drop moduler. Det går väldigt snabbt och lätt. Jag har endast haft eget på WordPress innan så har bara det att jämföra med, men det tog mycket längre tid för mig att designa min blogg på WordPress.

Det är enkelt att följa andra bloggar, även bloggar från andra portaler.

Det är väldigt lätt att hitta, både i appen och på datorn.

Det blir som ett litet community, ungefär som Facebook fast med blogginlägg istället för statusar. Jag tycker det finns en stor gemenskap på nouw och alla verkar stötta varandra, det är iallafall min uppfattning.

Nackdelar

Jag kan tycka att det blir lite mycket buggar ibland, och då fungerar i princip ingenting i appen eller på datorn. Det går i perioder men jag tycker faktiskt att det är mindre problem nuförtiden än det har varit innan.

Det finns många designmallar att välja mellan men ändå så är det svårt att få sin blogg att se unik ut. Och det tycker jag är lite synd. Man ser direkt när man klickat in sig på en nouwblogg. Det har visserligen kanske lite med reklamen på bloggen att göra också.

Man kan inte göra precis som man vill med sin blogg. Jag kan inte ha andra reklambanners tex eller koda om jag skulle vilja klistra in något i min blogg. Men så är det kanske på alla portaler?

Det var det jag kunde komma på just nu men kommer jag på mer så fyller jag på efter hand. Ni andra som bloggar på nouw, vad tycker ni är bra och dåligt med att blogga här? Och ni som inte bloggar på nouw, var bloggar ni och vad är för och nackdelarna med att blogga på er portal?


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar