Förra helgen - Big Slap, utgång på Babel och balkonghäng


Förra lördagen var vi på Big Slap i Malmö. Jag och Ellen sov hos vår kusin Louise, som bor i Malmö, från fredag till söndag.

Vi började lördagen med en god frukost på balkongen. Solen sken och det var varmt. Vi har verkligen haft tur med vädret alla år, det har i princip varit strålande sol och varmt varje gång! Har det regnat så har det hänt precis innan vi kommit till Pildammsparken, eller börjat precis när festivalen varit slut.

Vi duschade, gjorde oss klara, drack lite osv. Dan kom ner från Kristianstad vid 14 och vår tanke var att vara klara vid 15 för att kunna boka en uber, ta oss till Pildammsparken och göra ett stopp vid bilen på parkeringen utanför (som vi ställt där dagen innan), innan vi sen skulle gå in och se på Vigiland som började spela 16. Men i vanlig anda var vi inte klara (hur svårt ska det va?). Jag tror vi lämnade Louises lägenhet vid 16. Men var såklart ändå tvungna att göra ett stopp vid bilen när vi kom fram och dricka lite av diverse saker vi satte där i en kylväska. Så Vigiland såg vi aldrig, men vi hörde honom iallafall 😄

Vi hade tydligen väldigt roligt vid bilen, och minglade med andra folk som också hängde vid sina bilar, så vi missade även Sam Feldt som spelade efter Vigiland. Men Nicky Romero hann vi in till iallafall och det var hur bra som helst!

I pausen efter Nicky gick vi ut igen, och då var där så mycket folk som kom och gick vid vår bil så vi blev lite fast och missade både Timmy Trumpet och nästan hela Armin Van Buuren. Inte OK! Jag sa att nästa år får vi inte ha någon bil på parkeringen för vi missar alltid så mycket. Men samtidigt har vi ju faktiskt kul vid bilen så jag kommer nog ha ångrat mig igen till nästa år 🤣

Sen var det bara David Guetta kvar innan dagen var slut. Så vi såg honom och det var också väldigt bra. Dock så fick vi lämna ca 30min innan det var slut, av anledningar jag inte tänker nämna. Så det var lite synd för det var då de bästa låtarna spelades.

Vi tog en taxi hem till Louise och hängde där lite men jag och Ellen var inte riktigt klara med kvällen så vi åkte till Babel. Tyvärr var musiken ganska dålig och det förstörde en del, men jag är glad att vi åkte dit ändå för då kändes det iallafall som att vi fick ut lite mer av kvällen. Efteråt köpte vi med oss mat hem som vi åt och sen slocknade vi.

På söndagen hängde vi bara i soffan, och flyttade sen ut på balkongen när vi fått mat från Zócalo hemkört. Det är så gott! Vi hade sällskap av duvor också som brukar hänga på Louises balkong. Dom har ofta två stycken där. Den ena sitter på deras balkongdörr när den är öppen, och den andra sitter på räcket. De har även lagt sig i hennes krukor och försökt göra bo på hennes hyllor med lite grenar. Så söta! Och på morgonen vaknade jag av att en av dom välte ner en av hennes krukor från en hylla på balkongen så hon hade jord över hela golvet, haha! På kvällen lämnade vi Malmö och åkte hem.

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Netti Starby,
Vad mysigt ni har haft det i Malmö och David Guetta skulle jag också vilja se! 😃 Kramis
starbys.se
tessbjork
tessbjork,
Ja det var en bra helg! 😊
nouw.com/tessbjork