Första advent, IKEA, äcklig mat och julfilm

Igår var det första advent. Det firade jag och min häst med att åka till IKEA.

Det första vi gjorde när vi kom dit var att köpa vars en kanelbulle. Sen gick vi runt och tittade. Länge.

Både jag och hästen tänker gör om lite i våra lägenheter. Man har en idé om hur man skulle vilja ha det hemma men när man går och tittar på ett ställe som Ikea så får man bara ännu fler olika idéer som börjar gro i ens hjärna och aldrig tar slut. Och då ska man börja bestämma vilken idé som är bäst. Och man vill ju inte förhasta sig så då måste man tänka igenom idéerna ordentligt. Och det tar tid att komma fram till, och därmed blir man aldrig klar Det är en enda ond cirkel för oss

Jag köpte iaf 2 täcken, lite burkar, dekorationssten, örngott, pralinformar till julbaket och 2 kaktusar.

På vägen hem ringde vi till China Wall och beställde mat. När vi kom hem och såg vad vi (jag) beställt så blev vi väldigt besvikna! För andra gången beställde vi en rätt som vi egentligen vet att vi inte tycker om Vi beställde även en gigantisk vårrulle fylld med köttfärs när vi egentligen ville ha små vegetariska vårrullar Och vi beställde friterade räkor. Dom tycker vi ju iaf om, och där var så det räckte till oss båda, men äta bara dom var inte riktigt vad vi hade tänkt oss Det var bara att gilla läget!

Sen "pyntade" jag lite, hängde upp min enda julstjärna och satte upp mina julrenar/rådjur. Jag är inte så mycket för tomtar, eller julpyntning överhuvudtaget. Jag tycker inte det passar in i min lägenhet, den är för somrig för julgrejer Det som faktiskt passar in är stjärnan för den är turkos.

Sen såg vi en film på tv och efter det såg vi en julklassiker; Ensam hemma!

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer