Förvirrad

Jag vaknade upp i min soffa för en stund sen helt förvirrad och trodde att det var tidigt på morgonen eller möjligen mitt i natten. Det var ju mörkt ute. Jag visste knappt hur jag hade hamnat där. 
Men när jag sedan kollade på klockan så var hon 18.15. Och jag kunde inte koppla hur klockan bara kunde vara 18. Och hur hamnade jag i soffan? 

Till slut fattade jag! Dom senaste dagarna har jag inte sovit så mycket. Jag har somnat ganska sent och vaknat tidigt och drömt väldigt mycket. Därför blev jag väldigt trött idag vid 15 och la mig hos min katt i soffan och trodde jag skulle sova runt en timme. Istället blev det 3!

Jag drömde massor dessa 3 timmarna. Jag drömde att jag och min syster bodde hemma hos mina föräldrar och en kompis kom hem till oss och jag ville inte att han skulle va där men vågade inte säg till honom att gå, att jag var på nån slags camping och skulle bo i en minihusvagn, att jag träffade på min frisör och hennes dotter var arg på henne för att hon varit otrogen mot sin man, och om snö, och andra konstiga saker.  

Jag drömmer alltid många och konstiga drömmar när jag har "röda veckan". Jag har visserligen haft såna här drömmar i nästan 3 veckor, men jag brukar bara ha dom när jag har röda veckan. Eller jag kommer iaf ihåg mina drömmar lättare den veckan. 

Ett tag hade jag bara mardrömmar just den veckan. Men nu håller det sig till konstiga drömmar som tur är. Drömmer ni också konstigt eller mer än vanligt, eller kommer ihåg era drömmar lättare under den veckan? 

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer