Fredag och sista fixet kvar

Dagens frukost bestod av jordgubbssmoothie, te och havreknäcke med avokado, fetaost och peppar 😍

Godmorgon!

Hur mår ni denna fredag? Bra hoppas jag! Själv har jag sjukt ont i huvudet och är jättetrött. Jag har varit supertrött hela veckan och jag vet inte varför. Jag tror att jag fått tillräckligt med sömn så det är nog inte det som är problemet.

Jag har försökt hålla mig uppe länge på kvällarna för att slippa jetlag när vi kommer till Tobago, och i vanliga fall ska det inte vara några problem för mig att hålla mig uppe. Men nu kan jag inte hålla mig vaken längre än till 1, så jag gissar på att jag kommer vara en zombie de första dagarna på semestern.

Idag är det blå himmel och sol i Kristianstad! Dock kommer jag nog inte få ta del av det tyvärr. Jag ska fixa med det sista idag. Det ska dammsugas, diskas, kastas sopor, lämnas tillbaka paket som jag beställt, lämnas nycklar till kattvakten, färgas ögonbryn och fransar, duschas och epileras ben, skickas rapport till AF osv. Jag skulle vilja städa mitt kylskåp också, det känns lite lättare och roligare när det nästan redan är tomt 😊 Och jag vill ha allt gjort långt  innan kvällen helst så man bara kan mysa i soffan med katterna innan man går och lägger sig, vi åker ju tidigt imorgon! 😱 Man får alltid lite dåligt samvete när man ska lämna dem för en resa. 

Väskan packade jag igår iaf och det är jag sjukt glad och stolt över att jag gjort faktiskt! 😂 Det är bara det lilla sista som ska ner imorgon. Jag väntar alltid till dagen innan med att packa annars och jag hatar det! Att packa en väska är bland det värsta jag vet, och det tar så lång tid för mig! Även fast jag bestämt innan vad jag ska ha med mig så velar jag och gör ändå alltid ändringar när jag väl ska packa ner. Men den här gången hade jag väldigt lätt för att ta bort eller lägga till, inget velande alls! 😍

Nu ska jag ta några huvudvärkstabletter och sen börja på min dag.

Hur ser er fredag ut? Har ni också sol? 😊


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Sandra,
vilken lyx frukost mums 😍
nouw.com/sandrachorsell
tessbjork
tessbjork,
Ja riktigt gott 😋
nouw.com/tessbjork