Fredag på Pinchos


Igår var jag på Pinchos med Ellen, Ezan och Amy. Vi hade inte setts allihop på länge så det var på tiden!

Jag och Ellen beställde maten tillsammans allra första gången vi var på Pinchos, och sen har vi fortsatt med det sen dess för att enkelt använda våra bonusar. Men igår hade det nog varit bättre att beställa var för sig. Vi fick nämligen inte vår mat förrän över en timme efter vi beställt den. Vi hade inte fått vår mat förrän Amy och Ezan ätit upp sin första omgång mat. Och eftersom man bara har två timmar på sig att äta där så började vi känna oss lite stressade. Tanken var ju att vi skulle beställa mer mat sen. Men som tur var så skulle ingen sitta vid vårt bord efter oss så vi kunde ta det lugnt.

Jag drack en passionmojito och åt pasta, sötpommes, chili cheese, oumphwrap, vitlökssvampar, langos och en chokladfondant. Det mesta var gott, jag älskar när man kan äta olika små rätter men det är ju ingen smaksensation direkt. Jag är faktiskt lite trött på Pinchos även om jag äter där väldigt sällan. Det får nog bli en lång paus därifrån nu tror jag.

De andra tre var väldigt trötta så efter nästan fyra timmar, när klockan blivit elva, så bestämde vi oss för att ta oss hemåt.

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså, hur gott är det inte?? MUMS!! Kram hjärtat och se nu till att ha en fantastisk Södang! KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Ja väldigt gott! 😊
nouw.com/tessbjork