Gårdagen

Igår åkte vi konstflyg över Skåne i ca 25 min som Kristianstad/Österlen Airport stod för.

Jag, min mamma, min häst, min bror, hans sambo, min brorsdotter, min farmor, min mormor, min faster, kusin kanin och hennes sambo åkte med planet. Det var farmor som ville från början, hon har velat göra det länge, sen hakade mormor också på och sen blev vi bara fler och fler.

Först åt vi alla 3-rätters hemma hos mamma och pappa och drack ett par snapsar till maten.

Sen åkte vi alla till flygplatsen. Det var dåligt väder och därför skulle de flyga lägre än tänkt för att vi skulle kunna se nånting. Det innebar också lite mer turbulens.

Det var inte så illa som vi trodde det skulle vara, men man blev ändå lite åksjuk. Emellanåt kändes det verkligen som att åka en berg-och-dalbana. De enda som inte märkte av turbulensen var stålkvinnorna farmor och mormor 😂
De var nöjda med turen, och då var vi också det.

Sen åkte vi tillbaka till päronen och åt lite till 😨 Knäckig paj med glass!

Vid 20 var det dags att åka hem och vi tog mormor med oss och körde henne hem till Norje. När vi kom till Kristianstad följde jag med min häst hem och så satt vi där och tittade på tv och degade i soffan. Vid 23.30 stack jag hem.

Det blev en lång, men väldigt bra dag! 😊

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

ssandraaf
ssandraaf,
Mums så gott allting ser ut <3
nouw.com/ssandraaf
tessbjork
tessbjork,
Ja det var gott! 😊
nouw.com/tessbjork
Trisiaa
Trisiaa,
Hej! Just nu har jag en veckans bloggtävling där du har chansen att synas på min blogg SAMT vinna ett ekologiskt hudvårdskit värt 199 kr! 3 vinnare kommer att dras 😃 Var gärna med 😃
nouw.com/trisiaa