Gårdagen i bilder


Igår var jag hos mormor i Norje med mamma och min syster. Vi åkte inom Maxi på vägen för att handla lite till henne, men också för att köpa med oss lunch. Det blev pasta med ärtpesto för mig och systern, och mormor och mamma åt laxpudding.

En stund efter vi ätit gick vi ner till till havet en runda. Det var jättefint väder, men blåste ganska kallt. Vattnet var riktigt klart och fint! Jag har aldrig tyckt om att bada där eftersom där är så mycket sjögräs och grejer. Jag tycker inte om att röra vid dem 😂 Men det hade nog varit kul att snorkla där bland alla maneter som simmade runt.


När vi kom tillbaka var det dags för fika och sen åkte vi hemåt. På vägen stannade vi först till vid Naturgott i Bromölla som har hur mycket smaskigheter som helst. Men tyvärr har de tydligen stängt på måndagar så vi körde vidare till Eko. Där var jag ute efter en ny dörrmatta och en ny toalett till katterna. Matta hittade jag, men jag tyckte toaletterna kändes väldigt små så det blev ingen sån.

När mamma sen släppte av mig och min syster hemma så lämnade vi av lite grejer och åkte ut till Härlöv för att kolla katt toalett på Vet Zoo. Där hittade jag en i lite annorlunda utformning. Vi blev sugna på mat från thaivagnen som ligger en bit därifrån och fick köra dit och beställa snabbt innan de stängde klockan sex. Sen köpte vi kattsand på Granngården och åkte hem.

Jag bar upp mina grejer jag köpt och åt upp hälften av min mat. Kyckling i röd curry med cashewnötter 😍


Sen fixade jag till katternas toalett. Jag var lite orolig först att de inte skulle fatta hur de ska göra. Jag har haft en vanlig med lucka innan. De verkade inte vilja gå i den först, men de har varit duktiga och fixat det till slut 😊


Efter det var jag såå trött! Jag orkade inte göra nånting. Jag är inte van vid att vara iväg en hel dag längre 😂 Jag lade mig på soffan och tittade på tv och slocknade sen ganska tidigt för att vara mig.


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar