Gårdagen i Malmö


Nu när jag vaknat och fått sova ut ordentligt kan jag berätta om kvällen i Malmö. Jag, min häst och en annan häst satt som sagt hemma hos min häst först. Sen tog vi tåget till Malmö. Men vi visste inte var vi skulle. Så när vi kom fram yrade vi rundor lite i regnet och försökte bestämma oss. Vi ville in på Harrys, eller det som hette Harrys innan. Men där var väldigt lite folk så vi gick vidare.

Till slut valde vi att gå till Swing In, men vi ville bara in och kolla läget och hade tänkt gå in med jacka och väska men det fick man absolut inte! Mycket konstigt, eller har jag fel? Men vi sket i att gå in där faktiskt, där var ändå inte så mycket folk. Här i Kristianstad får man ha jackan på sig iallafall 😠

När vi gick därifrån så började några kompishundar, som också var i Malmö, skriva att vi skulle komma till Hipp. Så vi gick dit. Vi betalade vårt inträde och frågade om vi fick nån stämpel. NEJ det fick man inte! Ville man gå därifrån en stund så var man tvungen att betala inträde igen. Ååh va jag hatar sånt! Jag vill inte känna mig fast nånstans. Men vi stannade där nån timme. Det var både bra och dålig musik som spelades, vi dansade och vid 3.30 gick vi vidare till Etage med två stycken i hundgänget. De andra hade stuckit.

Vi gick upp till det trånga och varma RnB golvet och hundarna var nån annanstans. Sen gick vi ut en stund innan de stängde och åt på Max. Där satt vi sen och väntade in vårt tåg som gick hem 6.30.

När vi kommit till Kristianstad gick vi trötta genom Tivoliparken för att komma hem och runt 9 var jag äntligen i säng. Det blev en både bra och dålig kväll på något vis.

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

annahss
annahss,
Aldrig vart med om att man inte får någon stämpel, gud så konstigt!!! Men å andra sidan så stänger våra uteställen 2, har vi tur så är det förlängt till 3 på sommaren, haha..
nouw.com/annahss
tessbjork
tessbjork,
Nej inte jag heller! Tyckte det var mycket märkligt
nouw.com/tessbjork