God Jul


God Jul på er!

Jag försöker skapa så mycket jul jag kan här hemma med det lilla jag har; en pyjamas och ett par mysiga skor haha! Jag har ingen julkänsla i år.

Jag har inte bakat nånting till den här julen. Och jag har inte ätit en enda lussebulle, inte en enda riktig pepparkaka och jag har heller inte ätit någon julmat (vilket visserligen inte gör något eftersom jag inte tycker att julmat är så gott). Hade jag gjort det så hade det kanske känts lite mer juligt. Vi gjorde julgodis hos mamma förra helgen men det räknas knappt för det var mest mamma och Stella som gjorde det. Vi klädde granen också då men det hjälpte inte. Allt har gått lite för snabbt tror jag.

Igår var jag och Ellen hos Linda och Benn i deras nya hus (så himla fint!). Vi åt kalkon, där var fint julpynt, vi spelade bingolotto osv men ändå kändes det inte riktigt som jul. Och någon snö har vi inte fått men det kan man ju inte förvänta sig att man ska få här.

Oavsett blir det nog en bra julafton ändå. Vi ska fira hemma hos mamma och pappa med mostrar, kusiner och 6 hundar så det kommer nog bli livat.
Nu ska jag göra mig klar och sen drar vi till Everöd!

Hoppas ni får en fin julafton!


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Paulina,
tessbjork
tessbjork,
God Jul 😊
nouw.com/tessbjork