God mat och en bra tarot läsning


Hej på er!

Idag är jag trött och seg. Tror jag blivit lite förkyld. Ont i halsen, lite hosta, hes emellanåt och lite täppt i näsan. Det blev väldigt sent igår också så jag var ju inte jättepigg när jag vaknade.

Jag fick en bra läsning igår. Det blev bra kort 😊 Jag var inte så pepp innan min läsning faktiskt och har man frågor så kan man ställa 2-3 stycken till henne. Men jag hade inte ens nån fråga. Jag har ställt frågor om jobb flera gånger, men nu ville jag inte det. Jag tänkte att jag tar det som det kommer. Och det var nog bra att jag gjorde så 😊 Nu drog hon själv upp jobb i början av läggningen så jag tänkte att då frågar jag lite mer om det iaf. Och det verkar som att ett jobb är på väg, kanske i sommar eller höst. Jag skulle vara extra uppmärksam på jobb jag ser som känns i hjärtat sa hon. Hon fick upp en butik som säljer smycken. Så vi får se!

Sen sa hon mycket annat positivt också, men det tror jag att jag ska hålla för mig själv ett tag till 😉

Det enda negativa hon sa var att jag ska se upp för en dominant och lite aggressiv man som kan verka väldigt snäll och timid till en början. Hon sa att han skulle inte vara bra för mig. Jag skulle inte ha en sån man. Jag behöver få vara mig själv och vara fri och det kunde jag inte få med honom. Så jag skulle vara snabb med att säga nej från början. Och hon sa att nu när hon varnat mig så kommer jag kunna märka att det är han när jag träffar honom.

Vi åt burritos och kladdkaka efteråt. Det var gott! Sen såg vi på en massa youtubeklipp och vid tolv lämnade mamma och pappa. En stund senare åkte brorsan också och jag och systern satt och snackade om allt möjligt i några timmar till. Vid 3 gick jag hem och vid 4 somnade jag.

Idag är det tänkt att jag och systern ska till havet igen. Det är kallt, men soligt! 😍

Ikväll blir det nog film och lite mer kladdkaka 😊


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer