Godnatt! 

Jag har i princip surat hela denna dagen! Har varit på extremt dåligt tigerhumör. 

Det började med att mina katter drog mig till vansinne! Honeybooboo testar verkligen mitt tålamod, precis som alltid den här tiden på året. Då blir hon extra trotsig. Och sen springer hon och Disco och leker tills leken blir allvar och någon av dom får en massa hårtussar avryckta

Senare var jag fortfarande ganska distraherad av de två och kanske lite av mig själv också när jag hade en väldigt viktig sak att göra, och hade bara en chans på mig att göra det bra. Så det är nog kört nu!

Efter det valde jag att söka lite jobb och det gjorde inte heller mig på bättre humör. Jag vill bara kräka på det! Jag är så trött på det! Jag vet inte hur jag ska kunna göra det kul för jag tycker det är extremt jävla tråkigt! Men jag har ändå sökt extremt många jobb denna månaden. 

Jag trodde att en jordgubbsmilkshake och en chocolate chip cookie från Max skulle göra mig på bättre humör, men milkshaken var inte ens god! Den smakade syntetiskt och som dom där stora runda tuggummikulorna man köpte i automat när man va liten. Kakan var däremot god. 

Jag har haft jätteont i min handled ett par dagar och det gör mig också jättearg. Det är inte meningen att jag ska ha ont i den. Den är opererad för längesen och ska vara "bra" nu. 

Med andra ord så har denna dagen varit skit! Den enda ljuspunkten var när Disco kom och la sig ända uppe vid halsen på mig som när han var liten. Han är dock liiite för stor för sånt nu egentligen. 

Nu ska jag försöka lugna ner mig och sova. Så kan jag förhoppningsvis vakna på bättre humör imorgon när ska ta mormor till ögonläkaren. 
Godnatt! 

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer