Halsont, middag hos päronen och hotellnatt i Malmö


Godkväll!

Hoppas ni haft en bra dag. Min har varit bra trots att jag haft väldigt ont i halsen och varit väldigt trött.

Jag började dagen med frukost och ett nytt avsnitt av Below Deck Mediterranean (jag är så kär i den serien!), och lite senare gick jag ut på balkongen med katterna och solade. Eftersom jag var trött så tog det inte lång stund förrän jag somnat, och när jag vaknade igen 1 1/2 timme senare så frös jag, det hade blivit helt molnigt.

Vid 17 åkte jag och Ellen till päronen för middag. Vi fick lax och blåbär/björnbärspaj, och det var så gott! Med oss hem fick vi matlåda och köttbullar, och tomat, gurka, sugar snaps, blåbär, björnbär, morötter och paprika från trädgården.

Vid 22 åkte vi hem och då plockade jag undan en del här. Tömde bland annat väskan från helgen som jag inte packat upp helt än (jag hatar allt som har med nerpackning och uppackning att göra), och även väskan från igår när vi var i Torekov och Hallands väderö (stay tuned för inlägg om det!), för imorgon ska en ny väska packas! Då åker jag och Ellen till Malmö för att se Busy Signal på Babel och sen har vi faktiskt bokat hotell. Det går så dåliga tåg och bussar hem på natten och vi hade samlat tillräckligt med poäng på Nordic Choice för att få en gratis natt, så det passade perfekt! På fredag börjar dessutom Malmöfestivalen så vi stannar nog hela dagen och hittar förhoppningsvis på något med Louise och Erik :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och se något på datorn innan jag somnar. Nattinatti 🌃


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer