Happy birthday to me - nu lämnar vi kylan för en månad i värmen


Idag (eller det blir väl igår för er), den 11e, är det min födelsedag. Och det firade jag och Ellen med att åka till Tobago för en tredje gång. Vid midnatt skulle sista tåget för dagen gå från Kristianstad till Kastrup men det blev inställt och vi fick åka ersättningsbuss istället. Som tur var var vi ute i väldigt god tid så det påverkade inget för oss. På den bussen började jag må sjukt illa. Jag vet inte om det var åksjuka eller vad det var men busschauffören verkade iallafall ha väldigt bråttom och körde som en galning.

Vid 7 gick planet från Kastrup till Frankfurt och där blev nästa flyg försenat med ca en timme.

Det blev sen en ganska bumpy ride från Frankfurt till Tobago. Och allra värst var det när vi skulle lyfta, då var det blåsigt och väldigt många luftgropar. Planet skakade och vinglade hit och dit. Det tyckte jag inte om!

Jag sitter på planet nu och skriver detta (men kan inte posta förrän vi landat) och jag kan faktiskt fortfarande inte förstå att vi ska till Tobago. Det känns overkligt på något vis. Ändå har vi pratat om det sen i början av hösten. Dock så bokade vi inte biljetterna förrän i slutet av december tror jag. Vi väntade på att ett lite billigare pris skulle dyka upp. Och något boende har vi inte bokat förrän vi var på flygplatsen i Frankfurt idag, haha! Än så länge har vi 4 nätter bokade och vi ska stanna en hel månad, så det kan bli spännande! Men det finns mycket ledigt, både hotell och lägenheter/hus så vi är inte oroliga.

Vad som händer ikväll har vi inte planerat. Det har pratats lite om födelsedagsfirande men jag vet inte hur pigga vi kommer vara eller hur mycket firande det kommer bli. Vi tänkte iallafall försöka peppa upp oss lite nu sista 2 timmarna på flygningen och kanske ta något att dricka. De 8 timmarna vi flugit hittills har känts som evigheter så vi har känt oss lite deprimerade och uttråkade.


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

MittTuffaLiv
MittTuffaLiv,
grattis efter skot =)
nouw.com/mitttuffaliv
ineees
ineees,
Grattis!!!❤️❤️❤️
nouw.com/ineees