Hemma i Sverige


Hejsan svejsan!

Nu är jag, tyvärr får man väl säga, hemma i Sverige igen.

Det var en lång resa hem. Ca 19 timmar totalt. Vi åkte först från Tobago till Barbados där vi fick vänta ca en timme och plocka upp lite annat folk, sedan till Frankfurt där vi hade 4 timmars väntetid, sen vidare till Köpenhamn, och till sist tåget därifrån hem till Kristianstad.

Jag måste säga att det ändå kändes ganska smidigt. Jag tyckte att de där nästan 9 timmarna från Barbados till Frankfurt gick snabbt. Och som tur var så åkte vi på natten, så det gick att sova på planet.

Vi var hemma 19.30 idag och allt kändes så konstigt på något vis. Det kändes som att allt skulle vara annorlunda här, men allt är precis likadant som när vi lämnade. Inte ens julpyntet i staden är borta 😄 För oss känns det som vi varit borta hur länge som helst! Det brukar vara precis tvärtom.

Vi har iaf haft två jättebra veckor, även om det var lite knackigt i början 😝 Jag hade kunnat stanna i värmen mycket längre! Det var inget roligt väder att komma hem till, kallt och regnigt!

Sen jag kom hem så har jag myst med mina kisar och packat upp min väska. Mamma har fyllt våra kylar, så jag har fixat något att äta också 😍

Nu ska jag fortsätta mysa med djuren och se en serie 😊

Imorgon är jag nog tillbaka som vanligt igen med nya inlägg varje dag. Det finns bland annat massor om Tobago som jag inte berättat än 😍

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

fanip
fanip,

Gaah, vad gott det där såg ut! Potatisen!

nouw.com/fanip
tessbjork
tessbjork,
Haha ja det var gott! Det var sån där färdig potatis som man bara steker på I några minuter. Från Peka tror jag.
nouw.com/tessbjork