Hon hade rätt


Godmorgon godmorgon!

Hoppas ni mår bra. Det gör jag även om min trötthet inte har försvunnit än.

Igår var jag en sväng med Ellen på återvinningscentralen. Vi hade en del grejer att både slänga och skänka. Sen var vi inom Maxi. När jag kom hem kände jag mig fortfarande pigg så jag fixade mat och åt. Men sen tog det inte lång stund förrän jag inte kunde hålla ögonen öppna så jag sov i 4 timmar! Jag blir trött blixtsnabbt. Det är så störigt när man på morgonen känner sig pigg och har saker man vill få gjort, sen bara vänder det på två röda under dagen och så har man däckat! När jag vaknar igen så är jag som en zombie och orkar i princip inte göra något då heller. Mitt medium, som jag var hos för några veckor sen, hade rätt. Hon sa att jag skulle vara väldigt trött under den här perioden. Jag skulle inte vara sjuk eller så, bara trött sa hon. Jag hoppas bara att det är över snart!

Nu ska jag äta frukost. Jag bakade lite bullar i söndags så jag ska bland annat äta upp den sista av dom. Sen är tanken att dammsuga, bädda rent och gå ut i solen. För ja, det är faktiskt soligt! Efter förra veckans regn och rusk hade jag aldrig kunnat tro att det skulle bli sol och sommarvärme igen. Men det verkar som det ska vara ganska fint hela den här och nästa vecka faktiskt, underbart!

Klockan två har jag en tid på vårdcentralen. Dom ska ta en titt på min handled som det tyvärr verkar vara något knas med igen. Och efter det kommer jag säkert vara helt död av trötthet så jag ska inte planera något. Om jag orkar göra något så är det bara ett stort plus!

Vad ska ni göra idag?


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Netti Starby,
Vad jobbigt för dig att du blir så trött och hoppas att det snart blir bättre! <3 Kramis
starbys.se
Emma Engström,
Men vad mysigt att ha bakat, var så längesen jag själv gjorde det! 😃 Hoppas verkligen det kommer bli bättre med handleden vännen <3
nouw.com/emmaengstrom