Hur gamla ska era barn vara för att få gå på bio själva?


Nu har vi varit på bio med brorsdottern. Först åt vi lunch med henne och hennes mamma på Trendie. Där åt jag en grekisk sallad som inte var så god. Inget speciellt alls faktiskt, men den gick ner ändå! 😄

Filmen tyckte vi alla var bra! Lite sorglig kanske, men absolut sevärd 😊 Tyvärr fick min syster gå ut ett par ggr med två tjejer bredvid henne som var själva på bion. Och det kändes som att de inte skulle vara äldre än ca 10. Min första tanke var om de var där själva när jag såg dem och tyckte det kändes lite märkligt.

De ville först gå på toa och sedan grät den ena två ggr osv 😕 Hon sa också att de inte ville gå på bion själva. Men föräldrarna hade väl lämnat dem där ändå. Det tyckte jag inte var riktigt ok. Det märktes tydligt att tjejerna var nervösa och obekväma. Föräldrarna hade varit i gallerian där biografen är så de var ju nära, men ändå. De stod och väntade på tjejerna när bion var slut så det var ju bra iaf.

Hur gamla tycker ni att era barn ska vara för att gå på bio själva?


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,

Åh salladen såg ju drömigt god ut<3

nouw.com/johnssons
tessbjork
tessbjork,
Ja den var ok 😊
nouw.com/tessbjork
Alexandrawiberg
tessbjork
tessbjork,
Ja den var ok.
nouw.com/tessbjork
Lii76
Lii76,
Att gå på bio själv när man är 10 är kanske tidigt? jag skulle inte släppa mina söner själva då iallafall. 🙈
nouw.com/lii76
tessbjork
tessbjork,
Nej för mig kändes det lite märkligt eftersom flickorna inte ens verkade vilja gå själva från början..
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,

Jag tror det är väldigt individuellt och beroende på vilken film det är. Vill minnas att jag var 10 första gången jag gick själv med 2 vänner. DÅ såg vi Mamma Mia och hade supermysigt =) Kram <3

nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Ja det är det säkert och det var bra ni hade mysigt 😊 För mig kändes det bara lite märkligt eftersom flickorna inte verkade vilja gå själva från början och var så ledsna under filmen.
nouw.com/tessbjork