Hur gör ni med era tidsinställda inlägg?


Hej på er!

Har ni sovit gott? Det har jag gjort! Blev väckt klockan 7 av Honeybooboo och kände mig faktiskt pigg!

Den där tröttheten jag hade innan har försvunnit sakta men säkert under de senaste dagarna så det känns väldigt skönt. Att röda veckan är slut har säkerligen hjälpt till men jag tror också det kan bero på att jag ätit lite bättre denna veckan. Tex 3 mål om dagen istället för ynka 2. Men det blir lätt så för mig. Gör jag inget speciellt under en dag så blir jag heller inte tillräckligt hungrig för att äta 3 mål.

Nu har jag iaf ätit upp min frukost och sett lite av en serie. Senare ska jag se på OS, leta jobb och städa är det tänkt. Solen skiner idag och då blir det lite lättare och roligare att städa.

Jag ska även försöka tidsinställa lite inlägg. Men jag tycker det är jättesvårt nuförtiden! Vet inte varför men jag kan bara inte. Kanske är det för att jag just nu har en hel lista med säkert 70 saker jag tänkt skriva om och har svårt för att sålla. Jag vill helst skriva och posta allt direkt 😂 Det borde ju vara enkelt att bara börja, men det går inte.
Hur får ni upp era tidsinställda inlägg? Har ni några tips?


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

ssandraaf
ssandraaf,

Jag håller med dig, jag brukar aldrig lägga tidsinställda, ingen aning om varför haha. men gillar att posta direkt liksom!

nouw.com/ssandraaf
tessbjork
tessbjork,
Haha exakt! Vet inte heller varför jag inte kan tidsinställa. Jag har gjort några ggr och tycker att det är skönt. Så jag ska försöka, sen får vi se hur det går 😄
nouw.com/tessbjork
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Älskar att tidsinställa 😊
nouw.com/frökenrödlök
tessbjork
tessbjork,
Jag tycker det är väldigt skönt när jag har tidsinställda inlägg, jag vet bara inte riktigt varför jag är så dålig på att göra det. Jag har ju en massa idéer så det är egentligen bara att börja. Jag ska iaf försöka och se hur det går 😄
nouw.com/tessbjork