Inget fokus


Idag har jag inte kunnat skriva några inlägg (förutom imorse), jag har heller inte kunnat s��ka jobb eller göra nånting annat som kräver mitt fokus.

Så fort jag har börjat på nånting så har hjärnan svävat iväg och börjat tänka på annat jag behöver göra. Jag har inte kunnat fokusera på en enda grej. Istället har jag börjat på flera grejer samtidigt och inte kommit någonstans. Jag blev bara trött på mig själv och lade ner allt till slut. Att besluta mig för en sak och göra klart den har varit helt omöjligt.

Jag kan inte bestämma mig för nånting längre! Jag kan inte bestämma mig för vad jag ska ha på mig, vad jag ska äta, vilken grej jag ska göra först, vilken grej jag ska köpa om jag velar mellan två stycken, eller ens vilken grej jag ska diska först. Det är illa! Bara att skriva det här inlägget är svårt, jag ändrar texten hela tiden. I vanliga fall flyter det bara på.

Obeslutsam och osäker kan jag ofta bli under den veckan i månaden (som är just nu) men jag tycker att det har hållt på längre den här gången och jag vet inte varför.

Efter att jag lagt ner mina försök till att göra något jag skulle behövt göra, så fick jag iaf ett städryck. Det lyckades jag fokusera på! Jag städade lägenheten, diskade lite och städade ur mitt kylskåp. Jag hittade en del gamla saker gömda bakom allt annat i det där kylskåpet. Jag borde nog städa det lite oftare 😝

Men att städa är också en grej som blir extra viktig under den där veckan för mig. Då ska allt städas extra noggrant och jag går och plockar hela tiden och vill inte ha en enda grej liggandes framme. Är ni också extra pedanta under den veckan?

Jag vet inte riktigt var jag ville komma med det här inlägget, känns som jag kom av mig lite. Inget fokus som sagt! 😂 Jag hoppas iaf att det här försvinner snart!

Nu ska jag fortsätta mysa framför tvn med min Disco ❤

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer