Inget snyltande på min Netflix!


Hejhej på er!

Hur mår ni denna måndag?
Själv mår jag bra, men känns lite som att jag är bakis och jag har inte druckit en droppe alkohol sen valborg. Och svullna ögon igen. Trodde det var pollen men det är inga höga halter idag så vet inte vad det är.

Det har varit en lite seg morgon. Jag har bara ätit frukost och kollat Youtube sen jag gick upp. Solen skiner och det är ju skönt iallafall!


Jag tänkte städa min balkong ordentligt idag (vet att jag har sagt detta tre gånger nu men idag ska det bli av!). Jag påbörjade det igår och ska fortsätta idag. Torka av möblerna, ta bort mattorna och dammsuga golvet. Tänkte även testa mattan jag har i vardagsrummet på balkongen. Den kommer vara lite för kort på ena hållet och lite för lång på andra men jag vill ändå se hur det ser ut. Jag skulle vilja ha en sån matta där istället för dom jag har nu för den är enklare att städa från smuts och katthår. Dessutom tål den tydligen sol, regn, snö och smuts så man behöver inte vara orolig när man åkt hemifrån och har glömt stänga fönstren på balkongen, plus att den inte bleks då heller som mina bomullsmattor redan har gjort. Annars har jag än så länge inget annat planerat idag.

Funny story; När jag och Ellen var i Milano så loggade jag in på mitt Netflixkonto på tvn i vår airbnb lägenhet. När vi var på väg hem till Sverige så kom jag på att jag glömt logga ut och tänkte säga till värdarna att de skulle logga ut mig, men tänkte inte mer på det sen. Jag var lite orolig att jag inte skulle kunna kolla hemma eftersom det inte brukar funka när man är inloggad på två ställen samtidigt men det gick bra ändå! Igår kväll när jag gick och lade mig så tänkte jag se något på Netflix och när jag kommer in där så är allt på italienska! 🤣 Någon i den där lägenheten i Milano har nu då alltså hittat Netflix på tvn och ändrat språk från svenska till italienska, haha! Jag har ändrat tillbaka igen men nu är det nog verkligen dags att säga till värdarna att logga ut mig! Inget snyltande på min Netflix! 🚫👮♀️🤣


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

fighterwomen85
fighterwomen85,
Det planer du har idag Räcker väl för idag? 🙂Hoppas att balkongen blir fin 🙂
nouw.com/fighterwomen85
tessbjork
tessbjork,
Ja det gör det väl 😊
nouw.com/tessbjork
fighterwomen85
fighterwomen85,
Jaa det gör det! 🙂
nouw.com/fighterwomen85
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh hoppas det gick bra med städningen! Vilken tur att du kom in på Netflix som vanligt 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
tessbjork
tessbjork,
Tack, det gjorde det! 😊 Haha, ja det var det verkligen!
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hahaha, nämen guu! Vem vet, du kanske får ett riktigt italienskt tips att se på 😉 KRAM hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Haha ja kanske det! Synd att dom dubbar allt bara 😄
nouw.com/tessbjork