Innergården & Vänner


I lördags var jag på Innergården & Vänner med Ellen, Ezan och Amy. Ett mysigt och ganska litet ställe mitt i stan. Ingen av oss hade varit där innan så vi var spända på maten allihop :) De har lite plock, ett par sallader, pastarätter och pizzor på kvällsmenyn.

Till middagen drack ezan ett glas alkoholfritt bubbel och vi andra drack prosecco. Ezan åt en pasta med pesto och bresaola (tror jag?).

Vi andra delade på tre pizzor. En mozzarella, en bresaola med pesto, pinjenötter, parmesan och basilika, och en vit pizza med räkor, smetana, lök, dill och löjrom. Jag har alltid varit lite skeptisk till vita pizzor (har aldrig ätit någon innan) men denna var faktiskt god! Alla var goda, men bresaolan var nog godast. Där var mest smak i den, men jag åt inte köttet på den. Ezan var också nöjd med sin pasta. Vi var nöjda allihop! :)

På söndagar serverar dom brunch och jag måste dit och testa den nån gång för den ser så himla god ut!


Efter middagen gick vi till Hemmakväll och sen såg vi Once upon a time in Hollywood på bio. Den var speciell, lite för lång kanske, och hade egentligen inte nån riktig handling. Men den var ändå rolig och underhållande så den var helt klart sevärd! Och slutet var väldigt oväntat 🤣


#bestofnouw


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Men åhh så mysigt och ser verkligen supergott ut! 😃
idanilssonphoto.se
Josäfin
Josäfin,
wow vad gott allt ser ut att vara 😃
jossanamigo.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229