Inte hunnit


Hej på er!

Här har det varit tyst i ett par dagar. Jag har faktiskt inte hunnit blogga. I måndags var jag hela dagen hos Ellen och jobbade på vårt projekt.

Igår var jag och klippte mig och färgade håret (sååå skönt!), och det tog tre timmar. Jag visar er resultatet imorgon. Sen hann jag bara hem och äta i princip innan jag följde med Ellen till gallerian. Där stannade vi till de stängde och sen följde jag med Ellen in så jag kom hem ganska sent.

Idag har jag städat här hemma innan jag följde med Ellen till Hässleholm där hon skulle ta nytt passfoto. Sen åkte vi återigen till gallerian där vi först åt buffé på Baked & Grill. Vi var sjukt hungriga! Några timmar gick åt där innan vi åkte ut till Mediamarkt, Rusta osv.

Så det har inte funnits så mycket tid till bloggen. Jag har visserligen några inlägg klara i utkast men har faktiskt inte tänkt på att publicera något av dem de här dagarna.

Nu ska jag fixa något att äta, tända ljus och bädda ner mig i soffan med en film under båda mina täcken. Jag är totalt nedkyld!


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer