Intensiva dagar


Men hejsan!

Nu var det längesen! Det har varit intensiva dagar den här veckan. Jag var ju som sagt på en tripp i början av veckan. Det kommer inlägg senare om vad jag gjort för något. Resan bokades i söndags och jag åkte iväg på morgonen i måndags. Och för att hinna med så mycket som möjligt, innan jag var tvungen att åka hem igen i onsdags, så blev det ett väldigt späckat schema med alldeles för lite sömn (jag låg redan lite efter med sömnen). Det var två riktigt bra dagar iallafall! Passade faktiskt perfekt nu innan jag skulle börja jobba.

Jag jobbade 8-17.20 i torsdags. Då förberedde vi allt i VIPen. Fixade bord, stolar och andra sittplatser utomhus, städade, fyllde på kylar osv och småfixade med annat. Jag var hemma efter 19, grejade lite hemma och tog en välbehövlig dusch. Jag var så smutsig! Sen satte jag mig i min schäslong för att se en serie och somnade runt 22. Så tidigt har jag inte somnat på flera år tror jag!

Igår började beach handbollen så jag jobbade mitt första riktiga pass. Jag jobbade 11-19. Jag har fått nästan alla dom passen, och det passar mig faktiskt ganska bra. Det känns som att vi är ett bra gäng som jobbar ihop. Det är kul att vi är i olika åldrar, allt från 20-50år. Det har varit ganska lugnt de här dagarna så det har nästan blivit lite trist emellanåt. Idag kan det ha berott på vädret då det har regnat en del. Men det kommer blir mer att göra sen, inte minst nästa helg när eliten ska spela.

Jag var inne en stund och pratade med min frisör idag som har tält på området, jag tänkte att jag kunde passa på en dag i veckan som kommer att få håret klippt för det behövs verkligen! Jag har inte klippt mig sen oktober 2017!

Det har blivit dålig uppdatering här eftersom jag inte vill blogga på morgonen innan jag ska till jobbet, jag vill ha morgonen fri från det. Jag hann heller inte få ihop något tidsinställt, som jag hade tänkt innan jag skulle börja jobba, eftersom jag åkte på den där resan istället. Jag kommer hem efter 20 på kvällarna, ska duscha, laga mat, äta osv så jag är helt slut när jag väl sätter mig ner. Och då orkar jag inte heller skriva ihop något. Det märks verkligen att jag inte jobbat på 2 år, haha! Så det får helt enkelt vara lite tomt här nu och veckan som kommer.


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

saganilssons
saganilssons,
Finis, blogga när du känner för det<3 Kul med uppfräschning på håret! Kramis!
nouw.com/saganilssons
tessbjork
tessbjork,
Ja det hade varit väldigt skönt, tyvärr så blev dock ingen klippning. Får nog ta det nästa månad istället.
nouw.com/tessbjork