Intervju

Så idag var jag på en jobbintervju, om man nu kan kalla det det Mannen började med att visa mig runt och förklarade vad dom gjorde där osv. Under tiden frågade han vad jag gjort innan och jag svarade att jag jobbat på Scan, sen var det inte mer med det T.o.m Scan hade en allvarligare intervju, och den kan knappt heller räknas som intervju

Han frågade om utbildningen jag sökt. När jag trodde att jag skulle få svar, om jag trodde att jag hade stor chans att komma in, och när den börjar. Han frågade om jag var tillgänglig imorgon även om jag skulle komma in på utbildningen. Jag sa självklart ja. Det här jobbet var bara 4-6 veckor med chans till förlängning och utbildningen börjar 5e September så han var ändå lite tveksam. Jag skulle ju isf bara jobbat där 3 veckor och det är ju en viss upplärningstid. Han ville fundera på det och kolla med sina kollegor om dom kunde lösa det på något sätt. Så vi sa hejdå och bestämde att han skulle ringa mig senare.

När jag kom hem kollade jag min post och där låg ett brev om utbildningen. Jag hade kommit in! Det var skönt att äntligen få svar. Det var ett tag sen jag sökte in och jag visste folk som kommit in innan jag sökte.

Efter ett tag ringde mannen om jobbet. Dom hade ett par tjejer som var tillgängliga alla veckorna så dom skulle ta dom i första hand. Jag sa att jag kommit in på utbildningen och han sa att om det blev mycket hos dom så skulle han höra av sig så kanske jag kunde jobba lite ändå innan utbildningen börjar. Jag gissar på att det inte kommer bli nått jobb, men det var iaf kul och intressant att få se hur dom jobbade där och vad dom gjorde :)

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer