It's a dancehall ting


Vi var aldrig på stranden igår. Vi stannade hos kusinen, åt frukost, sov lite och satte oss sen och solade på balkongen. Det kändes mer bekvämt eftersom klockan hann bli ganska mycket.

Sen åt vi middag och började på vår lilla förfest. Det var It's a dancehall tingBabel igår så vi hade bestämt att vi skulle dit. Klockan hann bli mycket så vi beställde en Uber. Han körde dock ifrån oss precis när vi kom ner! 😂 Så vi fick vara så snälla att gå dit istället, men det ligger ganska nära så det var inte hela världen.

Babel var det mycket folk. DJn var väldigt energisk och hoppade rundor på scenen 😄 Han spelade mestadels bra musik, och hela låtar dessutom! Det var inte en massa byten efter en halv minut som det är ibland så det var bra!

Klockan 4 stängde Babel så då gick vi hem och åt, duschade och somnade gott vid 6. Vi lyckades konstigt nog sova till 12.30 idag!

Sen har det varit en seg dag. Vi har ätit en lång frukost, packat våra väskor och nu är vi på balkongen igen och solar och lyssnar på musik. Här stannar vi nog till solen försvinner och sen drar vi hem! Kanske köper glass innan 😉

Vad gör ni idag?

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Johannna
Johannna,
Åh vad mysigt ☺️❤️
nouw.com/johannna
tessbjork
tessbjork,
Ja det var kul! 😊
nouw.com/tessbjork