Jag blir så trött på mig själv!

God jävla fredag morgon!

Jag gick upp i bra tid idag, men nånting hände på vägen.

När jag skulle klä på mig så hittade jag ingenting! En kofta som jag använt igår fanns helt plötsligt inte och den skulle jag ha på mig var det tänkt.

I princip allt annat var tvättat men inte torrt. Och det som var torrt passade inte ihop. Så jag gick runt och letade efter den jävla koftan men kunde inte hitta den, det är alltid likadant! Jag letar men jag ser inte! Den har säkert legat på någon av alla ställen jag letat, jag har bara inte sett den!

Iallafall så fick jag försöka hitta nått annat och då var klockan alldeles för mycket för att jag skulle hinna med min vanliga buss. Så jag skyndade mig för att försöka hinna med nästa, såg att den skulle bli en minut sen, och jag hade hunnit med den. Men den kom enligt schema istället! Återigen när jag precis skulle gå över vägen till busskuren så åkte bussen förbi mig! 😑

Jag blir så trött på mig själv!

Nu sitter jag på buss nr 3 i ordningen och kommer återigen hem efter 16. Jag vet inte varför jag tycker det är så viktigt att komma hem innan 16, men dom 30 minuterna gör mycket! Det är lyxigt för mig att vara hemma innan fyra.

Nu ska jag hoppa av och ha en fantastisk fredag på jobbet! 😁

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer