Jag försöker

Hej på er!

Hur mår ni idag? Bra hoppas jag!

Jag somnade klockan 1 i soffan inatt och vaknade vid 6. La mig i sängen och försökte somna om men det blev ljust så snabbt så det var svårt! Somnade nog till slut om runt 7.30 och vaknade igen vid 9.

Jag låg faktiskt kvar i sängen till ca 10 och jag vet inte var tiden tog vägen sen, jag har redan glömt vad jag gjorde, men vid kvart i 12 så hämtade mamma och pappa upp mig och så åkte vi till Maxi för att handla. Pappa väntade i bilen.

Jag såg ett recept på en currygryta som jag tänkte göra nu i helgen så jag köpte bland annat lite grejer till den. Jag tror den är riktigt god!

Jag sitter och tittar på skidor nu och äter frukost. Det blev aldrig av innan. Så bra gick det med att bryta mina mönster! 😆 Men jag försöker iaf! Hade tänkt äta på balkongen för det är så soligt men det är lite för kallt idag.

Annars händer det nog inte så mycket idag. Ska dammsuga av här iaf och skicka in min rapport till arbetsförmedlingen, sen får vi se helt enkelt.

Vad har ni för planer idag?

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Johanna,
Tittar med på skidor nu, skall snart åka och hämta sonen på förskolan och sen skall vi till maxi och sen blir det mys resten av dagen 😊
momentsbyjohanna.blogg.se
tessbjork
tessbjork,
Låter trevligt:)
nouw.com/tessbjork
Emma Engström,
Ibland kan det vara bra att bryta sina mönster och "upptäcka" något nytt! Hoppas currygrytan kommer bli toppen 😃
nouw.com/emmaengstrom
tessbjork
tessbjork,
Ja precis! Den blev väldigt god 😊
nouw.com/tessbjork