Jag har fått jobb!

Som rubriken lyder så har jag fått jobb! Och jag börjar imorgon 7.30, snabba ryck! 😳

Det är säsongsjobb 6-8 veckor. Och på ett ställe där jag blev erbjuden jobb förra året men då hade jag kommit in på en utbildning som jag började på istället.

Ärligt talat så vet jag inte vad jag ska tycka om detta. Det är självklart jättebra att jag får ett jobb och har något att göra. Men samtidigt kan jag inte låta bli att tänka "är det bara såna här jobb jag kan få?". Jobb som är likvärdiga med Scan. Så många andra olika jobb som jag sökt, som inte är svåra att få egentligen, men jobb som jag inte fått eller ens kommit på intervju till.

Nu är det 2 1/2 år sen jag jobbade. Självförtroendet när det gäller just jobb, eller överhuvud taget egentligen har sjunkit till botten under den här tiden. Det känns som att man inte kan nånting, eller är värd nånting längre. Så mycket man försöker men inget händer. Jag vill komma så långt ifrån såna här jobb som möjligt, jag ta mig ur fabriksbubblan. Jag vill framåt och inte bakåt. Men jag kan heller inte tacka nej till ett jobb. Jag säger inte att det är dåligt att jobba på fabrik och liknande jobb det är bara det att jag inte vill jobba på ett sånt ställe mer. Jag behöver ett jobb med mer utmaningar, inte ett jobb där man bara gör och inte behöver tänka.

Det här jobbet sökte jag när jag var trött på att inte få något svar från andra jobb jag sökt och tänkte att då söker jag dit igen eftersom jag redan blivit erbjuden jobb där en gång. Jag sökte det inte för att jag ville, jag sökte det för att jag kände att jag måste.

Jag vet att jag låter som en bortskämd skitunge nu, men det blev bara jättemånga känslor, tankar och frustration som bubblade upp när jag sa ja till detta. Jag behöver bara ventilera lite. Det är väl lite för att det blev så plötsligt nu och att jag inte riktigt har tid att förbereda mig mentalt som jag känner såhär. Jag är en person som helst har lite längre tid på mig att förbereda mig om det ska bli en stor omställning. Mitt humör har som sagt inte heller varit på topp senaste tiden och det gör väl sitt till.

Jag är som sagt glad att jag kommer ha något att göra framöver och jag vet att det kommer gå bra. Chefen är trevlig och det är ett relativt enkelt jobb. På ett vis är det kanske bra att börja så. Min hjärna är kanske inte riktigt "upptränad" efter att ha varit utan jobb så länge. Och det handlar ju bara om 6-8 veckor, sen kan jag sikta mot något som jag faktiskt vill göra.


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Josefintrangteg
Josefintrangteg,
tessbjork
tessbjork,
MissChaos
MissChaos,
Förstår precis vad du menar och tycker inte alls att du låter bortskämd. Att jobba inom produktion eller lager är verkligen ingen höjdare, på många sätt. Och ja, man känner sig verkligen värdelös när det känns som att man inte kommer någonstans i livet. Men kämpa på de här veckorna nu och se det som en merit och lite extra pengar i kassan, plus att du kan känna dig stolt sen när det är över 😊
nouw.com/misschaos
tessbjork
tessbjork,
Skönt att någon förstår mig. Tack för dina ord <3
nouw.com/tessbjork
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
tessbjork
tessbjork,
Readthis
Readthis,
Men oj, GRATTIS FINA 😍❤️
nouw.com/readthis
tessbjork
tessbjork,
Starkareändutror
tessbjork
tessbjork,