Jag hittar inte orden


Hej på er!

Hoppas ni mår bra. Det gör jag! Jag har än så länge idag ätit en sen frukost och sett PLL på tv, sen även tittat lite på youtube, rakat benen, veetat, tagit en dusch och packat strandväskan. Tanken är att åka till playan, enligt både SMHI och Klart.se ska det vara fint väder. Just nu är det dock både sol och moln här i Kristianstad. Men vi åker ner till stranden och kollar läget ändå. Det brukar ju vara soligare vid havet.


Jag tänkte ta upp en liten grej med er. Ni som har läst min blogg ett tag har säkert märkt att uppdateringen här är usel. Ibland blir det två inlägg om dagen, ibland ett, och ibland inget alls. Oftast ett, eller inget alls. Det finns ingen regelbundenhet. Mitt mål har alltid varit att uppdatera två gånger om dagen, och gärna ha ett inlägg på morgonen och ett på kvällen. Men nu kan det verkligen bli inlägg vilken tid på dygnet som helst. Från tidig morgon till natt.

Jag har mycket att skriva om och dela med mig av, men just nu hittar jag inte orden. Jag vill ju göra det och tänker ofta hur kul det ska bli att dela med mig av en viss sak, men när jag väl ska få ner det i ett inlägg så går det väldigt dåligt. Det tar jättelång tid för mig att skriva ett inlägg nuförtiden. Jag brukar inte ha svårt för att skriva, men just nu går det nästan inte. Ett enkelt inlägg kan ta flera timmar att göra. Jag skriver lite, suddar ut, skriver lite till och suddar ut igen. Och specifika ord som jag letar efter hittar jag inte.

Jag vet inte varför det har blivit såhär. Kanske hade det varit enklare att byta miljö när jag skriver istället för att sitta hemma och försöka? Eller jag vet inte.

Ni som också bloggar, har detta hänt er? Hur tog ni er ur det? Har ni några tips?


Vamos a la playa!


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Hoppas du fått en fin dag vännen! Ibland kan det verkligen vara svårt att få ner saker även om man vill <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom