Jag lider inte av det


Godmorgon!

Igår sken äntligen solen och det gör den faktiskt just nu också. Tyvärr tog jag bara del av den från mitt fönster igår, jag kände mig lite hängig, seg och väldigt trött. Jag låg mest i soffan och kollade på nya säsongen av You på Netflix. Känner mig fortfarande krasslig men får se om jag beger mig ut i friskluften ändå senare.

Det är inte mycket man fått se av solen under den här hösten och vintern. Det har i princip varit helt grått varje dag och regnat väldigt mycket här i Kristianstad.

Jag hade trott att det här vädret skulle få mig att må dåligt men jag lider faktiskt inte av det. Lider är kanske lite starkt ord men i vanliga fall så påverkar höst och vinter mig negativt. Jag går bara och längtar till vår och sommar, och då brukar inte vädret vara så dåligt som det varit i år.

Jag har läst om så många som mått dåligt i höst/vinter och av någon anledning har jag blivit skonad. Jag känner mig pigg och har energi (fast inte just nu när jag är krasslig såklart) och vädret påverkar mig inte alls (men jag föredrar såklart sol). Så jag kommer nog klara mig undan höst/vinterdepp det här året och det känns skönt! Tiden går så fort ändå, man hinner knappt reagera. Snart är vintern över och våren är här igen.

Hur har ni mått den här hösten och vintern?


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Wifeey,
Synd du inte mår så bra när solen väl tittar fram, de händer inte var dag
Max 3 timmar om dagen då de e ljust nu förtiden, sjukt drygt är de
Jag har drabbats ganska hårt av årets mörker faktiskt :/
Mysiga bilder du har tagit, krya på dig

God fortsättning på dig
wifeey.se
tessbjork
tessbjork,
Nej, det är verkligen mörkt nästan hela tiden. Tråkigt att det tagit hårt på dig.
nouw.com/tessbjork
Paulina,
Åhh vad fint! 😍😍 Blir så glad av lite solsken
paulinageidenmark.devote.se
tessbjork
tessbjork,
Tack! Jag också 😊
nouw.com/tessbjork